© RAWEPO

Hallo jonge feestneus, Alaaf, Alaaf, Alaaf ! ! !

Op zondag 14 februari 2021 trekt, onder normale omstandigheden (je weet wel,... corona en toestanden), voor de 50e keer de kindercarnavalstoet door de straten van Weelde!

Prins verkiezing 2021

Carnaval 2021 lijkt nog heel ver weg maar de voorbereidingen zijn al gestart. Ben je woonachtig in Weelde en je werd geboren in 2009 dan voldoe je aan de criteria waarop je in de stoet een speciale rol kan spelen. Namelijk de rol van Prins Carnaval, Hofdame of lid van de Raad van Elf.

Het is een toffe gelegenheid om in de kijker te staan tijdens de kindercarnavalstoet samen met een aantal leeftijdsgenootjes. Een dag vol leut en plezier, je foto in de krant, snoep uitstrooien, receptie op het gemeentehuis…..

De verkiezing van de Prins, Hofdames en Raad van Elf zal plaatsvinden in de feestzaal van de Brouwerij (huidige “ in Weld”) te Weelde, op woensdag 11 november 2020 om 11:00 uur. (wie tot Prins of Hofdame verkozen wil worden moet aanwezig zijn)

Zie jij dit wel zitten? Dan mag je graag een mail sturen, met een bevestiging van je ouders , naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zouden graag alle inschrijvingen uiterlijk woensdag 4 november 2020 ontvangen hebben.

Moest de stoet op een andere datum doorgaan zal dit normaal reeds geweten zijn op de dag van de prinsverkiezing en zal dit dan ook meegedeeld worden.

weldsebokkenlogoGroetjes, Comité  KCV de Weldse Bokken      

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren