IMG 6764

Aan alle inwoners van Weelde en omstreken

Vanavond zal onze heer burgemeester op het gemeentehuis de sleutel van onze gemeente overhandigen aan Prins Remi in het bijzijn van zijn twee bevallige hofdames Lien & Eline. 

 

Raad van 11.

Ook de gewichtige Raad van 11 zal hierbij aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Of het later op de avond ook nog tot de ondertussen beruchte  "Queenmum wissel" zal komen is voor ons ook nog een groot vraagteken…  Dit leidde de afgelopen jaren tot leedvermaak bij de exclusief vrouwelijke aanwezigen want heren zijn absoluut niet welkom…

 

Carnavalstoet op 11 februari.

Van 09 februari 2018 tot en met  11 februari 2018  staat het carnaval weekend weer  voor de deur. Een evenement dat toch voor de omwonenden  van het marktplein van Weelde op vrijdag - en zaterdagavond wat geluidshinder met zich mee kan brengen. De muziek stopt telkens om 3.00u , wij hopen en danken u alvast voor uw begrip.

Op zondag  11 februari  zal de stoet door de Koning-Albertstraat rijden vanaf de Okay  richting Weeldestraat  om zo via de Gemeentelaan tot aan de feesttent op het marktplein  te eindigen waar deze ontbonden zal worden . 

De Weeldestraat zal tijdens de stoet in één  richting afgesloten worden vanaf de Koning Albertstraat tot aan de Gemeentelaan komende van Poppel richting Ravels.

Deze route zelf zal afgesloten worden  vanaf 11.00u. tot na de stoet rond +/- 17u. Ook aan de inwoners die langs het traject van de stoet wonen zouden wij  vriendelijk willen vragen om hun wagen(s)  elders te plaatsen indien u zich moet verplaatsen tijdens de stoet. Gelieve geen auto’s langs  de weg te parkeren. Wij danken U alvast voor uw medewerking en begrip.

parking

Parkeergelegenheid.

Voor de mensen die naar de stoet komen kijken met de wagen:

Er is ruime parkeergelegenheid voorzien aan zaal st-Jan, parking Brouwerij, parking molen "Arbeid adelt"  en parking kerk St. Michiel,

deze zullen door middel  van borden duidelijk  aangegeven zijn.

 

Nogmaals bedankt voor uw medewerking en begrip                                                                                                                   

VZW Kindercarnaval comité  Weelde

Marc, Leo, Lex, Nanda

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren