queen mum

Amper een uurtje na de sleuteloverdracht van prins Anton werd in het grootste geheim ook de nieuwe Queen-Mum gekroond door de Queen Inge.
Het is al een aantal jaren traditie dat de moeder van prins carnaval als Queen-Mum gekroond wordt. Dit gebeurd enkel in het bijzijn van vrouwen, mannen zijn persona non grata op de plaats van de kroning. Dresscode voor de dames zijn een hoed en/of een boa van eender welk pluimage.....

Samenzwerende dames dulden gaan mannen bij de ceremonie.

Natuurlijk zou Rawepo .... Rawepo niet zijn als we daar geen beelden van zouden hebben. Onze cameraman @V wist de dames te verschalken en filmde de live coronation van Queen Ann.
Eerst was het nog aan de “oude” Queen Inge om haar kroontje af te staan aan, ze deed dit een beetje met pijn in het hart maar was ervan overtuigd dat Queen Ann dat voor de tweede keer fantastisch zal doen. Daarna volgde het emotionele moment van de kroonswissel.

Definitief laatste keer voor Queen Ann: "Ditmaal verwacht ik een buiging" :-)

Voor Queen Ann was het al de tweede keer dat ze in de prijzen viel. Ze voegde er wel direct aan toe dat het ook definitief de laatste keer zal zijn dat haar deze eer te beurt zal vallen.
Deze keer zal ze ook wat op haar strepen gaan staan, ze verwacht niets meer of minder dan dat haar onderdanen in de Okay of bij de bank nederig buigen als ze passeert. Eigenlijk is dat maar heel gewoontjes dat men een Queen het respect betoont dat ze verdient.

We denken niet dat ze er een punt van zal maken als het eens vergeten wordt, toch zou het mooi zijn als het gewone volk ons "Weldse Koningshuis" een beetje zouden eren van tijd tot tijd.
De plechtigheden werd met sloten champagne en muziek van Abba’s “Dancing Queen” beëindigd.

 

Ceremonie Protocollaire kroonsoverdracht Queen Ann.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren