weldsebok whiskey infused

Zaterdag laatstleden beleefde de lokale bierliefhebbersgemeenschap van Weelde en omstreken een ware revolutie.

We vertellen u graag wat er gebeurde….

weldsebok1

Dank aan de horeca in onze gemeente

 “De Bende van de Weldsen Bok,” de gepassioneerde groep achter het populaire lokale bier de Weldse Bok, trok door alle horecazaken van Ravels, Weelde en Poppel waar hun brouwsel op de kaart staat. Deze promotietour was niet zomaar een rondje langs de kroegen; het was een feestelijke viering van de lancering van hun nieuwste creatie: een limited edition whiskey infused versie van de Weldse Bok.

Een Warm Welkom in de Lokale Horeca

De promotietour begon met een hartverwarmende boodschap van dankbaarheid richting de lokale horecazaken. "De Weldse bokken zijn de plaatselijke horeca dankbaar dat zij ons lekker biertje serveren aan hun klanten," verklaarde een woordvoerder van De Bende van de Weldsen Bok. Om hun waardering te tonen, bezochten ze persoonlijk de horecagelegenheden en overhandigden ze t-shirts en een flesje van hun nieuw bier aan de eigenaren en medewerkers.

weldsebok papaoutai

De Limited Edition: Whiskey Infused Weldse Bok

De gelegenheid werd aangegrepen om hun nieuwste brouwsel te introduceren: een exclusieve whiskey infused versie van de vertrouwde Weldse Bok. Deze limited edition, waarvan slechts 75 bakken beschikbaar zijn, werd met groot enthousiasme ontvangen. "De beperkte oplage van slechts 75 bakken zal al snel uitverkocht zijn want de bestellingen lopen wel heel hard binnen," aldus de enthousiaste brouwers.

weldsebok weld

Gastvrije Ontvangst in de Horeca

Tijdens hun tour werden De Bende van de Weldsen Bok hartelijk verwelkomd in onder andere Restaurant Weld,  Sportcafé 't Molenslop, Café Barlini, Papaoutai, De Nieuwe Burcht en Restaurant Barabas. Overal waar ze kwamen, proefde men de nieuwe whiskey infused variant met veel enthousiasme. De positieve reacties stroomden binnen, en het leek erop dat deze nieuwe smaak een schot in de roos was.

weldsebok barlini

Succes op het Midzomerfeest

De nieuwe limited edition werd ook uitgebreid geproefd tijdens het Midzomerfeest van afgelopen zondag. De respons was overweldigend positief. "Ondertussen is de ‘whiskey infused‘ al uitgebreid geproefd op het Midzomerfeest van zondag en wordt hij heel goed onthaald," rapporteerde De Bende van de Weldsen Bok tevreden.

weldsebok molenslop

Een Snelle Uitverkoop in het Verschiet

Het succes van de nieuwe variant brengt echter een klein probleem met zich mee. De vraag is zo groot dat de beperkte oplage van 75 bakken snel uitverkocht dreigt te raken. "De bestellingen lopen zo hard dat onze limited edition (75 bakken) snel uitverkocht zal zijn," waarschuwen de brouwers. Ze adviseren bierliefhebbers om niet te lang te wachten met hun bestelling, want voor je het weet is deze unieke smaakervaring niet meer verkrijgbaar.

weldsebok papaoutai

Een Gevaarlijke Man Is Voorbereid

Voor wie niet achter het net wil vissen, geldt het oude gezegde: "Een gewaarschuwd man telt voor twee." Zorg dat je op tijd bent om van deze unieke whiskey infused Weldse Bok te genieten. Met zoveel enthousiasme en positieve feedback zal dit bier ongetwijfeld snel een zeldzame en gewilde drank worden.

weldsebok barabas

De Bende van de Weldsen Bok heeft met deze tour niet alleen hun nieuwe bier gepromoot, maar ook een sterker gevoel van gemeenschap en samenwerking gecreëerd binnen de lokale horeca. Een prachtige prestatie voor een lokale brouwerij die met passie en vakmanschap blijft innoveren en verrassen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren