neoswandeling Weelde Depot

Op 21 mei 2024 wordt vanuit Weelde-Depot de provinciale NEOS wandel- en fietsdag gehouden.

Dit evenement wordt georganiseerd door NEOS provincie Antwerpen voor alle clubs van de provincie. NEOS Ravels is dit jaar onze organiserende gastclub.

OPGELET: DIT EVENEMENT IS ENKEL VOORBEHOUDEN VOOR INGESCHREVEN NEOS LEDEN.

Dit jaar hebben 485 personen voor dit evenement ingeschreven. Dankzij de belangeloze inzet van talloze vrijwilligers zijn de organisators erin geslaagd een mooi programma aan te bieden.

Er zijn wandeltochten van 5, 8 en 12 km en een fietstocht van ongeveer 40 km. Tijdens deze tochten kunnen de deelnemers kennis maken met een greep uit de vele bijzonderheden die de gemeente Ravels te bieden heeft.

Na de tochten zal er in hal 2 van Weelde-Depot door de deelnemers een maaltijd genuttigd kunnen worden. De catering, de drankvoorziening en de inrichting van de hal zijn zoveel mogelijk aan lokale ondernemers uitbesteed en veel materialen zijn via de gemeente kosteloos betrokken, waardoor de deelnameprijs tot een minimum kon worden beperkt.

Met dit evenement wordt aan leden van NEOS Provincie Antwerpen de mogelijkheid geboden sportief te bewegen en konden wij als NEOS Ravels onze mooie gemeente extra in de schijnwerpers zetten.

Neos Ravels dankt alle vrijwilligers voor hun inzet, het gemeentebestuur voor hun medewerking en de leden van de molen “Arbeid Adelt” voor hun bereidheid de molen open te stellen voor een bezoek.

NEOS Ravels logo

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren