Molenfeesten De Schakel

Lege schoolbanken, uitgelaten kinderen, zomerbars overal te lande en ijsjes à volonté: de zomer(vakantie) is weer daar!

Heerlijk rustig voor de één, helemaal volgeboekt met allerlei wilde plannen voor de ander, SNK Weelde wenst u en uw dierbaren een fantastische zomer vol onvergetelijke momenten!

Geen zomer zonder muziek

Uiteraard mag muziek niet ontbreken bij een echt deugddoende en ontspannen zomer en daar draagt SNK graag haar steentje aan bij!

Op zondag 6 augustus zullen de muzikanten van SNK Weelde opnieuw klaarstaan om te zorgen voor sfeervolle muziek tijdens de Midzomermarkt van de gemeente Ravels. Kom dus zeker even luisteren naar wat de fanfare voor u in petto heeft wanneer u de Midzomermarkt bezoekt!

Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie kan u dan opnieuw terecht in de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ voor de Molenfeesten & De Schakel!

Op zondag 27 augustus kan u uw dag al vanaf 7u starten in de Feesttent aan de Molen met spek en eieren. Ideaal om de nodige energie op te doen voor al wat er die dag nog op het programma staat!
Vanaf 8u kunnen de fietsers onder u aan de Molenhut vertrekken voor de populaire fietshappening De Schakel. SNK Weelde, de jonge muzikanten van JSNK, Kon. Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse en dweilorkest Just For Fun zorgen de hele dag door voor sfeervolle muziek en ambiance! ’s Middags kan er bijgetankt worden met een welverdiend glas bier, wijn of ander lekkers én een verrukkelijke BBQ, en ook het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt! 

Bovendien kan op 27 augustus niet alleen de Molen in werking bezocht worden, maar ook de door trekpaarden aangedreven Rosmolen ‘Arbeid Adelt’! Daarnaast is een springkasteel voorzien voor de kindjes én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De plek bij uitstek dus om te genieten van al het moois van De Schakel! 

Blik op de toekomst

Voegt u graag ook wat extra sfeer en ambiance toe aan uw najaar? Dan stellen we graag volgende activiteiten aan u voor!

* 24 SEPTEMBER – ST. MICHIEL KERMIS & JSNK IN CONCERT:
Een mooie kermisuitstap door de hele fanfare doorheen de Koning Albertstraat, smullen van allerlei lekkers in de zaal van St. Michiel en een fantastisch concert van het jeugdfanfareorkest JSNK als kers op de taart! 

* 3 & 4 NOVEMBER – NIGHT OF THE Z@Z@:
Iedereen die er ooit bij was, weet dat de Night of the Z@Z@ een spetterend feest is dat je absoluut niet wil missen! Naast de live muziek, gebracht door SNK Weelde, bestaat deze avond uit een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Een zeer breed scala aan genres en stijlen komen aan bod en populaire namen als Metallica, David Guetta, Muse en Camille krijgen hier de plaats die ze verdienen!  

Tickets zijn nu al verkrijgbaar bij alle muzikanten van SNK Weelde, via www.nightofthezaza.be en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SNK wenst u een fantastische zomer en hoopt u snel weer te mogen ontmoeten!

Night of the ZZ

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren