Beste wensen 2020 2

Bij het begin van 2020 brengt de fanfare u graag haar beste wensen over!

Het bestuur, dirigente Yvonne Peters en alle muzikanten van SNK Weelde wensen u een fantastisch jaar, waarin u kan genieten van een goede gezondheid, veel geluk en het onevenaarbare plezier en genot van muziek!

SNK ACTIVITEITENKALENDER 2020.

Ook in 2020 hoopt de fanfare deze wens met u te mogen delen! Daarom stellen wij u hierbij ook graag onze activiteitenkalender voor 2020 voor. Wij kijken er naar uit u weer massaal te mogen ontmoeten tijdens onze vele activiteiten! Alvast van harte welkom!

  • Op 9 en 16 februari zullen verschillende jonge muzikanten van SNK Weelde deelnemen aan de Provinciale Wedstrijden voor Solisten en Kleine Ensembles van Vlamo. Op zondag 9 februari kan u komen supporteren voor de saxen en slagwerkers in Hemiksem, de zondag erna zullen de koperblazers het beste van zichzelf geven in Geel. 
  • Precies een week later, op zondag 23 februari, maakt heel Weelde zich op voor de 49ste Kindercarnavalstoet. SNK zal ook dit jaar de stoet op gang trekken!
  • Met Pasen, op zondag 12 april, kan u opnieuw genieten van ons superlekker ontbijt aan huis! De muzikanten zullen met veel liefde en zorg een overheerlijk ontbijt voor u bereiden en dit met veel plezier bij u aan huis komen bezorgen!
  • Op zaterdag 25 april vindt het spetterende Jaarconcert van SNK Weelde plaats in GC De Wouwer. Een fantastische avond waarop de geweldige groep muzikanten van de fanfare u zal trakteren op een combinatie van muzikaal talent en enthousiasme! U bent van harte welkom! 
  • De Molenfeesten & De Schakel vormen elke zomer opnieuw de ideale afsluiter van de zomervakantie! Kom op zaterdag 29 en zondag 30 augustus dus zeker mee genieten van de unieke sfeer, de live muziek door verschillende muziekverenigingen, het uitgebreide assortiment lekkers en een heerlijk drankje op het mooiste terras van de Kempen! 
  • Ook met St. Michiel Kermis staat SNK Weelde altijd paraat! Op zondag 27 september bent u van harte welkom in de zaal van St. Michiel om kermis te vieren, allerlei lekkers te komen eten en vooral… naar het concert van JSNK te komen luisteren! Laat u verrassen door wat ook de jongste groep SNK’ers al voor u in petto heeft!
  • En last but not least… In 2020 organiseert SNK opnieuw de Night of the Z@Z@! Deze fantastische muzikale avonden met hun unieke mix van live muziek, zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance zullen plaatsvinden op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020 in GC De Wouwer! Wie er één van de vorige edities bij was, wéét dat deze data best in fluo aangeduid worden in die splinternieuwe agenda! Time to party!

 

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en graag tot ziens!

snk2020

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren