© RAWEPO

Vanaf vandaag beginnen de activiteiten aan verschillende kersstallen in onze gemeente. 

Zowel aan Weelde-Statie als in de stal van Aarle te Poppel en  de splinternieuwe kerststal van Weelde-Centrum kan je terecht voor een beetje kerstsfeer op deze stralende, alvast zomers begonnen winterdag.

KWB Weelde Statie Kerstmarkt 2019xKERSTMARKT WEELDE-STATIE

Vanaf 12 uur zijn de kraampjes geopend en ook de drankstal opent zijn deuren tegelijk met de kraampjes. 

U kan er terecht voor allerlei kerstspulletjes bij verschillende verenigingen en de school ’t Spoor. De kraampjes sluiten om 17:00u maar het drankstalletje blijft dan nog wel even open zodat u gerust daarna nog kan langs komen voor een borrel of een andere opkikker.  

AARLE POPPEL

In de stal van Aarle te Poppel zal de schaapsherder met zijn kudde deze namiddag naar de stal komen. Daarbij kan hij alle extra hulp gebruiken, want dat is hard werken. Ze vertrekken om 13:30u bij de kerststal en lopen de herder tegemoet. De kudde schapen wordt om 14:30u verwacht bij de kerststal… (zie foto boven)

Kerstballen wandelzoektocht

van 14 December tot 5 Januari 2020 zal er tijdens de openingsuren bij de bar een route verkrijgbaar zijn. Met deze route kunnen wandelaars op zoek gaan naar kerstballen tijdens een wandeling van +/- 3 km. Wie de kerstballen allemaal in de juiste volgorde heeft gevonden en de schiftingsvraag goed heeft, maakt kans op een prijs.
Deze prijs wordt Zondag 5/01/2020 uitgereikt omstreeks 17.00 uur. Aangezien het verboden is om na zonsondergang nog in de bossen te wandelen, zal de route na 16.00 uur niet meer verkrijgbaar zijn.
Fluo dragen tijdens de wandeling moedigen wij aan!!!

kerststal Weelde1000RAW 

INZEGENEN KERSTSTAL WEELDE-CENTRUM OM 14:00U

De mensen van de kersstalwerking Weelde hebben gedurende de zomermaanden hard gewerkt aan de nieuwe kerststal. Hij staat ondertussen te blinken in de schaduw vanhet gemeentehuis en wacht ongeduldig om te worden ingezegend.

Daarvoor zorgt mijnheer pastoor vanmiddag om 14:00 uur. De kersstal zal daarna elke dag open zijn van 09:00 tot  22:00 uur tot en met zaterdag 4 januari.

kerststal Ravels2019

RAVELS BEGINT VOLGENDE WEEK.

In Ravels nemen ze een rustige start, maar als ze éénmaal begonnen zijn zal het druk worden. Als je wil kan je zelfs voor het eerst “Oud op Nieuw “ vieren aan de kerststal tijdens nieuwjaarsnacht of meedoen aan de avondwandeling in het prille jaar….. Nog tijd genoeg om over na te denken.

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren