doolhof2019

Na het grote succes van het KWB maïsdoolhof van vorig jaar in Weelde gaat nieuwe doolhof het vanaf  woensdag aanstaande, 3 juli  weer open.

Dit jaar zal het doolhof open zijn tot 1 september, kijk verder voor de openingsuren en dagen…. 

Laatste hand....

Het doolhofteam is de laatste hand aan het leggen om klaar te zijn voor de première die zondagavond is voorbehouden aan de buurt en het carnavalscomité.

Vandaag lijkt het nog wel wat voorbarig om het doolhof open te stellen, hier en daar reiken de stengels nog maar amper een meter hoog. Toch zijn de mannen van het doolhof er zeker van dat je tegen woensdag  aanstaande niet meer over het veld kan kijken

Er zijn er zelfs die beweren dat je de maïs hoort groeien, en aan het groeirato van 5 cm per dag zou dat wel eens kunnen ….. als je veel tijd hebt om te luisteren.

Moeilijker dan vorige editie.

Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom om een bezoek te brengen aan het doolhof, via onze bronnen hebben we kunnen vernemen dat het moeilijker wordt dan vorig jaar, meer durven we niet verklappen.

Indien er mensen, lid van KWB nog wat vrije tijd hebben mogen ze zich altijd melden om enkele dagen de boel draaiende te houden, het team kan nog wat helpende handen gebruiken om alle dagen open te houden.

maisflyer2019defi 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren