jaarconcertSNK18 3

Zaterdagavond 21 april vond het Jaarconcert van SNK Weelde plaats.

De zaal van de Wouwer stroomde bijzonder snel vol en de muzikanten en dirigente Yvonne Peters waren er klaar voor: Een ideale start voor een schitterende concertavond!

jaarconcertSNK18 2

Oog voor entertainment... maar ook voor het serieuze werk.

jaarconcertSNK18 6

Nog voor de eerste noot gespeeld werd, was al duidelijk dat ook dit jaar de originele extra’s niet vergeten werden! Met een ludiek filmpje werd het eerste nummer aangekondigd, wat voor veel lachende gezichten bij het publiek én de fanfare zorgde!

Na deze fijne opening werd het tijd voor ‘het echte werk’: het concert werd ingezet en jong en oud gaven het beste van zichzelf op het podium! Na het uitnodigende openingsnummer liet SNK horen dat ze – naast de meer entertainende muziek – ook het serieuzere fanfarewerk niet schuwen met het prachtige werk ‘Pentagram’. Hierna kondigden de inventieve en grappige filmpjes van de verschillende instrumentengroepen een indrukwekkend solowerk en het bekende Mac Arthur Park van Richard Harris aan, wat door het publiek enthousiast onthaald werd!

Tijd voor de jeugd

jaarconcertSNK18 1jaarconcertSNK18 4

Plotseling verdwenen alle muzikanten van het podium, maar de vele stoelen werden snel ingenomen door de – niet minder dan 27! – leerlingen van JSNK! Samen met de jonge verteller Berre Marynissen verrasten zij het publiek met het interactieve muziekspel Space Travel! Niet alleen de ogen van onze ‘kleintjes’ twinkelden, ook in de zaal was de trots en de verwondering van de gezichten af te lezen!

"Het oog wil ook wat."

jaarconcertSNK18 7In het tweede deel van het concert werd de belofte van prachtige, entertainende muziek en talrijke originele extra’s opnieuw waargemaakt. Onder het motto “het oog wil ook wat” werd er niet alleen op muzikaal niveau schitterend werk geleverd, maar zorgden ook de bijpassende, enthousiaste bewegingen van de muzikanten regelmatig voor een choreografie om u tegen te zeggen! Bovendien doken plots ook Zorro, the Phantom of the Opera, Spider Man en zelfs The Incredibles op! Het publiek keek zijn ogen uit en genoot terwijl van de geweldige bijhorende muziek. De bekende werken ‘Welcome tot the Jungle’ van Guns N’ Roses en ‘Don’t stop me now’ van Queen waren de perfecte afsluiter van dit fantastische concert!

jaarconcertSNK18 5Met het gevraagde bisnummer deden de muzikanten en dirigente Yvonne Peters nog één keer waarvoor ze gekomen waren: Hun enthousiasme en muzikale ‘goesting’ delen met het massaal aanwezige publiek en samen genieten tot de laatste noot!

Was jij er ook bij en wil je deze fantastische avond nog even opnieuw beleven? Of kon je spijtig genoeg niet aanwezig zijn en heb je het schitterende concert gemist? Gelukkig kan u binnenkort wél de foto’s bekijken op www.snkweelde.be! Of volg SNK Weelde op www.facebook.com/SNKWeelde!

SNK Weelde dankt het sympathieke publiek hartelijk voor haar massale komst en kijkt er alvast naar uit jullie terug te zien op onze Restaurantdag op zondag 6 mei of één van de volgende SNK-activiteiten!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren