snk schakel1

Afgelopen weekend kondigde het laatste weekend van de zomervakantie zich aan. Voor sommigen misschien een weekend met gemengde gevoelens, maar dat was er aan de Molen in Weelde niet aan te zien!

De organisatie van de Molenfeesten met Six on Fire en De Schakel was opnieuw in zeer goede handen bij SNK en de talrijke bezoekers wisten waarvoor ze gekomen waren: feesten en genieten!

 

Spetterende aftrap door Six on Fire

 snk sif

Op zaterdag kwam Partyband Six on Fire naar de tent aan de Molen om het feestweekend op gang te trekken! Het publiek had de weg naar de Feesttent duidelijk gevonden, terwijl de DJ de eerste partyhits uit de boxen liet knallen om alle aanwezigen in de juiste sfeer te brengen. 

Maar uiteraard was het publiek in de eerste plaats gekomen voor de liveshow van Six on Fire: zoals vooraf beloofd “een ongeëvenaarde liveshow waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf zou spatten”!

En of Six on Fire zijn belofte hield! De Partyband speelde een liveshow om u tegen te zeggen en er werd met véél enthousiasme gezongen, gedanst en gefeest tot in de vroege uurtjes! Een geweldige aanzet van een weekend vol muziek en amusement!

 

Fiets- én feestzondag

 

snk schakel3snk schakel4snk schakel7Na een bijzonder korte nacht stonden de leden van SNK Weelde dan om 7u alweer klaar om de bezoekers te voorzien van een heerlijk ontbijt. Na het opdoen van de nodige krachten vertrokken vele enthousiaste fietsers aan de ‘Molenhut’ voor hun zelfgekozen fietsroute van De Schakel. Vanaf de start van de inschrijvingen bleken vele fietsers hun tocht langs de ‘Molenhut’ uitgestippeld te hebben en zo was het al vroeg een gezellige drukte in en aan de Feesttent! De zon was volop van de partij, waardoor ook het terras – met de populaire plekjes onder de grote notenboom – al snel aardig vol zat!

De eerste live muziek van de dag klonk uit de instrumenten van SNK Weelde. Met hun vrolijke, entertainende muziek zat de sfeer er meteen goed in! Intussen werd er volop af en aan gefietst en kwamen ook niet-fietsers tot aan de Feesttent en het terras afgezakt om te genieten van het mooie weer en de feeststemming! 

 

Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse nam zijn plekje op het podium in en vervolgde met enthousiasme het muzikale programma. Tegen de middag kwam de (lekkere) honger bij vele mensen naar boven en er vormde zich dan ook een wachtrij bij de BBQ. Maar het was het wachten meer dan waard, want de combinatie van een heerlijke BBQ op een unieke locatie met prachtig weer én live muziek kon iedereen bijzonder appreciëren! 

snk schakel6snk schakel5Kort na de middag mocht JSNK, de jeugd van SNK Weelde, dan aantreden voor hun eigen concert! Een belangrijk en spannend moment voor de jonge muzikantjes, want de tent zat goed vol om naar het talent van deze jonge groep te komen luisteren! Ze deden het stuk voor stuk geweldig en maakten er een prachtig concert van, met vele trotse blikken als resultaat! (*)

 

Fietsers en bezoekers bleven de hele dag door volop passeren aan de Feesttent, zodat de vrijwilligers van de ‘Molenhut’ op het einde van de dag een kleine 2000 (!) stempeltjes hadden mogen uitdelen.  De frisse drank, het zelfgemaakt gebak en de ijsjes werden bijzonder gesmaakt, de Molen in werking werd bezocht, het springkasteel bijzonder goed gebruikt en iedereen genoot zichtbaar van de unieke locatie en de heerlijke sfeer! Pretband Just For Fun het plaatje helemaal af en zorgde ook op het einde van de dag voor fun en ambiance!

 

Missie feestweekend: absoluut geslaagd!

Wat een fantastisch weekend om de zomervakantie mee af te sluiten!

 

(*) Hebt u het concert van JSNK gemist en wil u ook wel eens zien wat deze bende jonge tot zeer jonge muzikantjes al uit hun instrument kan toveren? Kom dan zeker op kermiszondag 24 september om 16u naar het JSNK-concert in de zaal van St. Michiel. U zal hen, maar zeker ook uzelf, er een groot plezier mee doen!

 

snk schakel2

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren