kvlv programma zomer2017

KVLV Weelde maakt haar programma voor de eerste zomermaanden bekend.

Het programma begint op 29 mei en  loopt tot begin juli.... het wordt eendrukke maand.

                                                                            

Dinsdag 6 juni : Dagfietstocht: naar de Lommelse Sahara, op verzoek deze toer terug maar dan in de andere richting. Vertrek 9.00u aan het parochiecentrum. Zorg voor een pic-nic ,bij mooi weer eten we deze op aan het water. Voldoende drinken en een hapje voor onderweg kan je ook best voorzien. Terug thuis dat weten we nooit op voorhand, hou daar rekening mee.

Donderdag 8 juni : 1ste van de reeks naailessen. Dit jaar zijn er 6 om zeker de werkjes af te maken waar ze aan beginnen. Er zijn vier lessen voor de zomer en 2 in september. Dus een reeks van 6 , iedereen is vrij om te maken wat ze zelf wil. Beginnelingen zijn ook altijd welkom. Wie inschrijft krijgt later nog een kopie met wat ze zeker moeten meebrengen. Wie een bepaald model wil maken kijkt al wel voor een model. Data: donderdag 8, maandag 12,dinsdag 20, maandag 26 juni. Maandag 4 en maandag 11 september. Bijdrage: 36,00€ leden, 48,00€ niet leden.

Dinsdag 13 juni : Scherpenheuvel: met de fiets vertrek om 06.10u aan het bloemenprieeltje. Met de bus: Vertrek parking Molenslop rond 9.00u  ,bijdrage 12,00€. Inschrijven voor 25 mei.

Maandag 19 juni : vertrek aan Molenslop om 19.00u met de auto naar Bokkerijder om daar te wandelen.                                                                                

Dinsdag 27 juni : Snookergolf: afspraak om 19.00u aan het parochiecentrum met auto’s naar Kasterlee.

Vanaf woensdag 3 mei: starten de fietsavonden weer, vertrek om 19.00u aan het parochiecentrum.                                                                                 .

Iedere donderdag: is er breicafé  in 't Molenslop .Vanaf  4 mei gaan we ook weer petanquen . Wie wil kan natuurlijk verder doen met het brei-haak en babbelcafé. Iedereen is daar welkom vanaf 19 u . 

Dinsdag 4 juli: Uitstap naar Nederland. Vertrek Weelde om 7.45u naar Oldebroek naar de fantasietuin die we bezoeken en waar we koffie/thee hebben met taart. Kort bezoek aan de tuinen van Dr Vogel. Middagstop om iets vrij te eten. Naar het mooie vestingsstadje Elburg voor waarschijnlijk een rondrit met de paardentram en vrij bezoek aan het stadje. Avondmaaltijd in Gilze bij de Hooikar om de dag af te sluiten. Terug thuis rond 21.00u.

Prijs +/- 45,00€ ( ligt er ook aan hoeveel dames er mee gaan) dit voor bus, koffie in de voormiddag, paardentram en drie gangen avondmaal. Voorschot 20,00€ betalen bij inschrijving en de afrekening komt later. Wacht niet te lang als je mee wilt bus vol is vol. 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren