kerstmarkt statie1
Afgelopen zondag sloegen de K.W.B. van Weelde-Statie, de Ouderraad van school ’t Spoor en Femma de handen weer in elkaar om hun jaarlijkse kerstmarkt te organiseren en werd alzo het startschot gegeven voor een fijne kerstperiode.  
Net zoals vorig jaar konden ze rekenen op het mooie weer… dat het dan natuurlijk heel gezellig maakt.  En mocht er iemand het toch koud hebben, dan maar even bij de grote kachel om op te warmen.
 

Iedereen van de Statie komt wel een keertje langs...

kerstmarkt statie2Bijna elke inwoner van de Statie komt wel eens langs op het marktje om het kerstseizoen in te zetten met een borrel, ne warme chocomelk, een kommetje erwtensoep of een frisse pint! 
Iedere vereniging biedt iets anders aan zodat ze niet in elkaars vaarwater zitten.
 
Sinds enkele jaren worden er ook hobbyisten gevraagd om op de kerstmarkt hun hobby aan de buitenwereld te laten zien.  Positieve reacties klinken er langs alle kanten.
Aan de kinderen wordt er natuurlijk ook gedacht.  Die kunnen zich naar hartenlust amuseren met de spelletjes die er op het ganse plein te vinden zijn.  De kinderen van school ’t Spoor maakten ook kunstwerkjes om te verkopen t.v.v. de school.  
 

Sponsoring toiletten  't Spoor.

De school is op dit moment bezig met het heropbouwen van de toiletten en zoeken hiervoor ook sponsors.  Je kan een vierkante meter sponsoren door € 5,00 te storten aan de school.  Voor meer inlichtingen kunt U hiervoor contact opnemen met Dhr. Degrève Peter, directeur op het nr. (014) 63 37 10 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

OPENINGSUREN KERSTSTAL WEELDE-STATIE

ALLE DAGEN VANAF 18:00 UUR
OP 1 JANUARI VANAF 13:00 UUR
 
 {halloween}

1rawepo camera   Fotoreportage Kerstmarkt Weelde-Statie © Andreas Vermeeren / RAWEPO

 

kerstmarkt statie3

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren