Affiche Molenfeesten 2015FRONTBeste RAWEPO-lezers,
 
Over twee weken is het opnieuw zover: 
De leukste afsluiter van de zomervakantie: De Molenfeesten! 
 Affiche-Molenfeesten-2015Ravels-zingt-Ook

JAARLIJKSE TRADITIE

 
De Molenfeesten zijn een jaarlijkse traditie die velen onder jullie weten te smaken! Want zowel fietsers, muziekliefhebbers als mensen die houden van een gezellige sfeer en allerlei lekkers zijn in de Feesttent aan de Molen 'Arbeid Adelt' aan het juiste adres! SNK Weelde staat tijdens het laatste weekend van augustus opnieuw paraat om al haar bezoekers in de watten te leggen! Op zaterdag kan iedereen in de Feesttent terecht voor het populaire meezingfeest Ravels Zingt Ook! Op zondag staat de Molenhut voor de fietsers van De Schakel klaar als start- en controlepost. Tegelijkertijd is iedereen van harte welkom in de Feesttent voor een heerlijk ontbijt, live muziek door SNK en bevriende verenigingen, BBQ, Westmalle van 't vat en veel meer! Geniet tijdens de Molenfeesten van de unieke sfeer die je nergens anders vindt!
 

♪ ZATERDAG 29 AUGUSTUS: RAVELS ZINGT OOK! ♪

 
Het populaire meezingfeest Ravels Zingt Ook! vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in de Feesttent aan de Molen 'Arbeid Adelt' op zaterdag 29 augustus!
Dit jaar slaan SNK Weelde en Chant'Ami de handen in elkaar om er een spetterende nieuwe editie van te maken! Samen brengen ze een vernieuwde en verfijnde editie, zodat het publiek een zangfeest krijgt dat helemaal aan hun verwachtingen zal voldoen! Zangers, zangeressen, zangliefhebbers en enthousiastelingen zullen volop in de watten gelegd worden!
 
Ravels Zingt Ook! zal dit jaar uit maar liefst twee uitvoeringen bestaan! Van 15u tot 17u kan u in de Feesttent terecht voor Nederlandstalige muziek voor 55+. Denk aan 'Laat ons een bloem', 'Het is een nacht' en ‘Ik hou van u’ en je weet welke fantastische muziek je kan verwachten! Voor de inkomprijs van € 5 kan u niet alleen genieten van een geweldig meezingfeest, maar ook van een heerlijke koffie met gebak!
 
Vanaf 20u is het dan tijd voor De hits van vroeger en nu! Ook hier zal u een knaller van een meezingfeest vol populaire muziek mét afterparty voorgeschoteld krijgen! 'You can't hurry love', 'Sweet Caroline' en 'Waterloo' zijn slechts enkele titels die je deze avond kan verwachten! Voor de inkomprijs van € 5 kan je je volop komen uitleven op de avondeditie van Ravels Zingt Ook! én op de afterparty! Geniet ervan! 
 
Goed kunnen zingen is voor Ravels Zingt Ook! absoluut geen must, graag een fantastische namiddag en/of avond vol sfeer en ambiance bijwonen is veel belangrijker! Wij zien u graag al zingend en genietend op 29 augustus in de Feesttent aan de Molen in Weelde voor Ravels Zingt Ook! Van harte welkom!
 
20014-08-29-Ravels-zingt-3420014-08-29-Ravels-zingt-6920014-08-29-Ravels-zingt-7220014-08-29-Ravels-zingt-7520014-08-29-Ravels-zingt-81
 
 
 

♪ ZONDAG 30 AUGUSTUS: MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL! ♪

 
2014-08-31-schakel-molenfeesten-weelde-017Z2014-08-31-schakel-molenfeesten-weelde-074ondag 30 augustus is dan dé hoogdag voor de fietsers, muziekliefhebbers en lekkerbekken onder ons! Vanaf 7:00u kan iedereen terecht in de Feesttent aan de Molen 'Arbeid Adelt' voor een stevig ontbijt. De fietsers onder u kunnen zich inschrijven (vanaf 8.00u) aan de 'Molenhut' en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel! 
 

CABOODLE TIME

 
Ook de muziekliefhebbers worden in de voormiddag al verwend met een tof concert van SNK Weelde! Doorheen de dag komen ook accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde en Koninklijke Fanfare Jeugd en Vreugd uit Ravels-Eel het beste van zichzelf geven met hun prachtige concerten! In de late namiddag brengen The Caboodles u met hun voorliefde voor rockabilly, rock ’n roll en andere oude, maar onsterfelijke muziek terug naar de jaren ’50 en ’60! Sfeer, ambiance en dansen verzekerd!
 
Intussen kan u de hele dag door steeds genieten van een lekker stuk zelfgemaakt gebak, de heerlijke BBQ, een welverdiende koele pint, een Westmalle van 't Vat of ander lekkers! De Molen 'Arbeid Adelt' zal in werking te zien zijn en ook de kindjes worden niet vergeten: voor hen zal er heel wat leuke animatie voorzien zijn!
 
Route Schakel_2015The-Caboodles2014-08-31-schakel-molenfeesten-weelde-437schakel
 
Wij hopen oprecht jullie op deze evenementen te mogen ontmoeten!
Heel graag tot 29 en/of 30 augustus!
 
Vriendelijke groetjes, 
SNK Weelde & JSNK Weelde
 
 
PS: Voor wie nog meer informatie wil, je kan altijd terecht op:
•www.facebook.com/RavelsZingtOok
•www.facebook.com/SNKWeelde
•www.schakel.be
•www.snkweelde.be
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren