IMG 0126

De Poppelse Fiets 4-daagse zit er weer aan te komen. Vier avonden op rij kunnen sportievelingen kiezen uit twee afstanden en evenveel keer zal men kunnen genieten van de schone natuur in ons grensgebied. De KWB van Poppel is uiteraard de gastheer.

Fietsen met_het_hele_gezinVorig jaar kreeg de organisatie nog te kampen met enkele regenachtige dagen, toch wist men 150 fietsers te trekken. Nu rekent men op lekker fietsweer

De Poppelse Fiets 4-daagse vindt plaats van dinsdag 23 juni tot en met vrijdag 26 juni. Iedere dag worden er twee routes uitgezet, eentje van ongeveer 15 km en een andere van zowat 30 km. Ook kinderen kunnen dus naar hartelust deelnemen.

Inschrijven kost 2.00 € per avond en voor diegenen die alle vier de avonden hebben meegereden ligt er bij afloop een presentje klaar. Het vertrek is telkens voorzien op het binnenplein van het Paardenwiel in Poppel. Inschrijven kan tussen 18u00 en 19u30, je stempelkaart dient ten laatste om 22u00 te worden afgestempeld.

De fietsroutes brengen je doorheen heel de gemeente Poppel en de daar aangrenzende Belgische en Nederlandse gemeentes. Alle wegen zijn goed berijdbaar en de route is telkens duidelijk omschreven en waar nodig zijn er ook richtingwijzers geplaatst.

Van de deelnemers wordt enkel verwacht dat ze zich aan de verkeersregels houden en dat ze zeker bij het invallen van de duisternis goed zichtbaar blijven (bv dmv een fluovestje). Respect voor medemens en natuur zijn eveneens aanbevolen. Zo blijft onze prachtige natuur nog lange tijd schoon.

De KWB van Poppel hoopt velen te mogen verwelkomen, je bent van harte welkom.

Fiets4daagse Poppel front

FOTOZOEKTOCHT TIJDENS DE ZOMER !

De volgende organisatie van KWB Poppel is een fotozoektocht dewelke kan verreden worden in de maanden juli en augustus. Deelnameformulieren voor deze leuke familietocht zijn te verkrijgen bij Record Bank aan het Dorp in Poppel.

Deze FOTOZOEKTOCHT ken gereden worden van 26 juni t/m 30 augustus, de hele zomerperiode dus.De deelnemers kunnen dus zelf een mooie dag (of dagen) uitzoeken om de tocht te rijden. De deelnameformulieren zullen te verkrijgen zijn op de laatste dag van de fiets 4-daagse en later in het kantoor van de Recordbank, Dorp 66 in Poppel.

Bij het deelnameformulier dat je € 2,50 kost, zal je volgende zaken vinden:

· Een antwoordblad
· Een duidelijke routebeschrijving (het is niet de bedoeling om de weg te zoeken)
· Een aantal foto’s die op de route gemaakt zijn
· Een reglement

Het is de bedoeling dat je de volgorde van de foto’s noteert zoals je deze op de route tegenkomt.

Ook deze activiteit is een hele leuke om met vrienden, familie en ook kinderen te doen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren