gezinsbond kop

Zondag 14 juni 2015 organiseert de gezinsbond, afdeling Weelde een 1ste sportieve gezinsuitstap. Het betreft meer bepaald een fiets- of wandelevenement waarbij gekozen kan worden uit 5 verschillende routes met telkens verschillende afstanden. Het vertrek is voorzien bij het Hegse Stalleke, vooraf inschrijven is gewenst maar niet noodzakelijk.

 gezinsbond inschrijfbonJarenlang pakte de gezinsbond van Weelde uit met een populaire avondwandelvierdaagse, door een gebrek aan ondersteunende schouders werd de activiteit twee jaar geleden opgedoekt. Nu komt men met een sportieve gezinsuitstap met start en aankomst bij het Hegse Stalleke aan de Hegge in Weelde.

Op het programma staan 5 fiets- of wandelroutes, die naargelang de afstand zowel Weelde, Poppel als Ravels-Eel aandoen. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10, 15, 25 of 40 kilometer. Het inschrijfgeld varieert tussen de 2,00 en de 5,00 euro. Voor kinderen is dat inclusief een kinderfrietje, volwassenen krijgen een kop soep. Alle details vind je op bijgevoegde flyer.  

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren