Roefel front

Ook Ravels organiseert weer zijn jaarlijkse ROEFELDAG. De Roefeldag is een echt evenement, waar heel wat kinderen jaarlijks naar uitkijken. Dankzij een grote groep vrijwilligers die meewerken is er steeds een mooi aanbod aan activiteiten. In onze gemeente wordt er op donderdagnamiddag 16 april geroefeld.

Roefel -_datumNet als de voorbije jaren worden alle kinderen van de lagere school, zeg maar de Ravelse kinderen vab 6 tot 12 jaar verwacht om zich een flink te amuseren. Heel wat meewerkende volwassenen en veel helpende handen bij de organisatie bieden de roefelende kinderen de kans om zelf eens kennis te maken met sporten en beroepen van dorpsgenoten !

Er zijn dit jaar weer enkele nieuwe medewerkers, enkele nieuwe plaatsen en natuurlijk de gevestigde waarden! Wie weet kun je dit keer naar de boerderij, in de keuken of naar het bos, of kruip je in de huid van een radio-maker, een kunstenaar, een brandweerman of een bmx'er.

In de folders die via de scholen zijn uitgereikt kan je de verschillende roefelpaden ontdekken. Diegenen die de folfer misliepen kunnen steeds contact opnemen met de gemeentelijke jeugddienst van Ravels.

Ga alvast maar op ontdekking en je zal zien dat er vast en zeker een roefelpad bij zit dat perfect bij jou past.
De middag zelf wordt zoals steeds beëindigd met een leuk slotevenement in gemeenschapscentrum De Wouwer. Dit jaar gaan we er op los dansen en zingen tijdens een spetterende kinderdisco.

Roefel -_programmaTwijfel niet langer en schrijf je in! Roefelen staat immers garant voor voor leuke avonturen, slimme ontdekkingen en toffe doe-dingen.

De inschrijvingen starten met een inschrijfuurtje op donderdag 2 april 2015 van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal ‘t Molenslop aan de Gemeentelaan in Weelde. Nadien kan je nog inschrijven op de gemeentelijke jeugddienst aan de Gemeentelaan 60 in Weelde.

Bijkomende info jeugddienst Ravels :

telefoon: 014 65 41 72
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren