natuurpunt kennismakingNatuurpunt is de grootste natuurorganisatie van Vlaanderen. We beschermen de mooiste en meest kwetsbare natuur, ook in onze buurt hier in Ravels. 
Kennismakingsavond voor de Ravelse leden van Natuurpunt via een Powerpointpresentatie over de werking van de afdeling en de reservaten in de regio, gevolgd door een gesprek over de oprichting van een  NP-kern in Ravels.
Natuurpunt Turnhoutse Kempen beheert o.a. het Kijkverdriet. De afdeling is ervan overtuigd dat er in de regio voldoende belangstelling is om samen met de leden uit Ravels, Weelde en Poppel een boeiende werking uit te bouwen.
Datum: 27 februari 
Begin van de bijeenkomst:19.u30 in De Brouwerij, Weeldestraat, 86, Weelde (Ravels).
Einde omstreeks 22.30u.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
zaterdag 14 februari : Voordracht Zeg nooit nee, tegen een dag op zee. Spreker :  Karl Van Ginderdeuren, mariene bioloog is een 29 -jarige zoöloog die al van kinds af aan in de bossen loopt. Hij heeft een passie voor natuurfotografie, en dan vooral het fotograferen van zoogdieren. Dit gaat van high speed fotografie van vleermuizen en muizen tot hutfotografie en alles wat daar tussen ligt. Grote kicks ontsproten vaak uit het opsporen van grote carnivoren. De afgelopen zes jaar was Karl werkzaam als mariene bioloog (PhD over pelagische visserij, zoöplankton en klimaatverandering) Hij werd er verliefd op de zee en alles dat erin huist. Karl begon te gidsen voor Europesbig5 in 2010. Ook gidste hij voordien in zowel de Noordpool en de Zuidpool. Zeer verschillende gebieden vergeleken met Oost- of Zuid-Europa, maar belangrijk in de ontwikkeling van de skillset nodig als gids. In polaire gebieden is er geen ruimte voor fouten. Begin 19u30 in het Centrum Leren en Werken, Noord-Brabantlaan 4, Turnhout (vlak naast Miko Koffie). Einde omstreeks 22u00. Info : Gie Luyts, 014/41 67 45. Inkom : 2 €.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren