pietenHoewel de brave Sint het razend druk heeft in de laatste week voor 6 december was Sinterklaas afgelopen zaterdagnamiddag toch weer op het grote kinderfeest in Ravels in GC de Wouwer bij De Grentuuterkes.

Het was weer een zeer geslaagde dag met bijna 400 aanwezigen in de zaal waaronder bijna 200 kinderen.
De kinderen werden weer verwend met diverse activiteiten zoals de kinderdisco, ballonnenclowns , kindergrime en de kinderbingo.
 

Verstrooide Pieten maken het bont.

Tijdens de show met de intrede van Sinterklaas liep weer niet alles zoals de Sint het zou gewild hebben. Dat lag natuurlijk weer aan de verstrooide Zwarte Pieten die de Sint de verkeerde en zelfs een vuile mijter hadden opgezet, maar zoals ieder jaar kwam alles dankzij de hulp van de vele kinderen weer helemaal in orde!
Eind goed al goed! En zo waren al de kinderen weer blij en kregen ze allemaal weer een zeer goed gevulde geschenkzak en grote snoepbuil mee naar huis.
 
image15image16image19
 

Organisatie moet uitwijken naar andere datum, GC de Wouwer blokkeert vaste datum.

Na afloop kwam er echter wel en domper op heel de feestvreugde. Blijkbaar tilt men in de planning van GC De Wouwer niet echt zwaar aan tradities want een feest dat al 8 jaar op dezelfde datum een vaste stek heeft en waar een volle zaal op afkomt kreeg enkele weken geleden te horen dat  de zaal volgend jaar geblokkeerd is op de vaste datum voor het Sinterklaasfeest. De organisator kreeg te horen dat de Wouwer zelf de programmering wou invullen op deze datum, er is nog niks concreets ingevuld maar net deze datum waarop al jaren traditioneel het Sinterklaasfeest wordt gehouden is nu geblokkeerd voor een nog later te bepalen voorstelling, wat dat dan ook moge zijn.
Om narigheden te vermijden heeft de organisatie de Grenstuuters, die nu al opties vastleggen om volgend jaar dezelfde artiesten te kunnen hebben, hun datum maar aangepast omdat er anders niks meer vrij was.
Toch wel jammer dat de programmatiedienst geen oog heeft voor organisaties die al jaren aan de kar trekken om iets van de grond te krijgen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren