galliers reunieZaterdag 15 november hielden T.T.V. De Galliërs een reünie ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de vereniging. 
In de openingsrede van de voorzitter kwam hij even terug op stille periode van de club. Toen hij indertijd het voorzitterschap overnam was het net een verlatenschip dat wat rond dreef.
De overgebleven konden het laten vast lopen op een zandbank, van waaruit ze de onderhoud bleven doen.  Dit duurde enkele jaren tot er begin dit jaar een groep jongeren aan kwam dat ons deed opleven, en waarvan je dacht …hier zit wat iets. Jammer was de heropleving geen lang leven beschoren, het was dan precies toch niets voor hen, ze hadden “andere interesses” met alle respect. Ondertussen groeide de club echter aan met nog een jongere groep jongens en meisjes. Dit laatste gaf de mens terug moed om er mee door te gaan. 
 

Graag nog wat meer leden, hoe meer hoe liever !

Maar deze jongste leden zien er nog graag wat bij komen, zowel jongens als meisjes. Niet alleen jongeren zijn welkom,  iedereen is welkom.
Bij velen was het een prettig weerzien, oude leden en een leuke kennismaking met de nieuwe lichting. Er werden filmpjes en foto’s uit het verleden en het heden getoond. Daarop was te zien dat touwtrekken door de jaren heen is geëvolueerd. Er was bij velen het gevoel van mmm…. Mag meer gebeuren, dit gevoel wordt zeker meegenomen naar het beleid.
Alle leden en ex-leden werden aangeschreven, hopelijk niemand vergeten wat kan gebeuren na al die jaren. Voor hen die ons toch ontgaan zijn, nogmaals onze excuses hiervoor, voor hen die we zijn vergeten geef je naam door per mail zo we je in de toekomst NIET kunnen vergeten.
 
Het bestuur van 
T.T.V De Galliërs
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren