Fiets4daagse Poppel front
Afgelopen week vond in Poppel al voor de elfde keer de fietsvierdaagse plaats van de plaatselijke KWB-tak. Bijna 150 fietsers lieten zich inschrijven in de tent die stond opgesteld op het binnenplein van het Paardewiel.
Op een incident op donderdagavond na verliep alles vlekkeloos.

Fietsen met_het_hele_gezinVorige dinsdag werden de fietsen bij een heerlijk weertje aan het bollen gezet. Al meteen kwamen zowat 140 deelnemers opdagen. Op het grasveld, te midden tussen de straten Burgemeester Biemansstraat, Pastoor Coolsstraat en het Paardewiel, stond een fraaie tent te pronken, daarin de dames die de inschrijvingen verzorgden. De stoelen en tafels konden zelfs buiten omdat de temperaturen tot laat in de avond aangenaam waren. De sportievelingen kregen op deze eerste dag een rit naar Weelde, tot aan het vliegveld, gepresenteerd, totale afstand zo’n dertig kilometer. Dat was trouwens vooraf de bedoeling, iedere dag een tochtje van 30 kilometer en voor de iets minder geoefende of voor de kleinsten eentje van 15 kilometer.

Dag twee voerde de fietsers naar Goirle, en op donderdag werd via Tulderheyde naar Hooge Mierde gepeddeld. En ook op deze beide dagen was het weer fantastisch. Alles was tot dan rimpelloos verlopen totdat er een vrouwelijke deelneemster werd aangereden in de straat Tulderheyde. In een dooropvolgende discussie laaide de gemoederen zelfs even flink op en vielen er ook klappen. Zelfs de hulpdiensten werden opgetrommeld (zie elders via dit forum).

IMG 0131Op de slotdag, toen werd afgezakt naar Ravels-Eel en het Boshuis in Ravels, kantelde het weer en moesten de regenjassen aangetrokken worden. Toch weerhield dat een tachtigtal enthousiastelingen niet om om hun vierdaagse te volbrengen. En daar werden ze voor beloond, want al wie aanwezig was bij alle vier de avonden kreeg een heuse goody-bag. In totaal namen 146 verschillende personen deel.

De volgende organisatie van KWB Poppel is een fotozoektocht dewelke kan verreden worden in de maanden juli en augustus. Deelnameformulieren voor deze leuke familietocht zijn te verkrijgen bij Record Bank, ’t Moontje en Aarle ijs, allen in Poppel.

Fotoreportage : Fietsvierdaagse Poppel 2014 - PdR

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren