Alois VinckxIn navolging van "Waar de sterre stil bleef staan" en "Kerstmis met de Cliniclowns" wordt ook deze Kerst een opvoering gegeven namens KWB Weelde. Ook nu vonden ze een uitgelezen mengeling van jongeren en volwassenen die zich al weken aan het voorbereiden zijn om er op tweede Kerstdag het beste van te maken. "Over te nemen : Kerststal", is een eigentijds kerstverhaal van de hand van Alois Vinckx die ook nu als regisseur fungeert. De komedie - met een serieus kantje - wordt opgevoerd in zaal St Michiel in Weelde op donderdag 26 december om 19u30. Vooraf brengt koor Quinza o.lv. Lisbeth Ruts gedurende een dertigtal minuten lang kerstliederen.

Kerstevocatie -_over_te_nemen-_KerststalAls voorbereiding op de uitvoering van tweede Kerstdag speelde de groep van ruim twintig acteurs het stuk al voor de Boerinnenbond in Poppel en KVG en Ziekenzorg in Weelde. De reacties waren toen al lovend.

Mis ook dit jaar het kerstspel van KWB-Weelde dus niet en kom mee deze traditie in ere houden. Na de voorstelling wandelen alle bezoekers samen met de acteurs met fakkels in de hand richting Kerststal op het marktplein waar nog gratis wafels, pannekoeken, warme chocomelk en gluhwein worden geschonken. Tot dan ! Komedie -_Over_te_nemen_-__Kerststal

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren