kerststalWat valt er te beleven aan de kerststal van K.W.B. Weelde-Statie?

Zondag 15 december as. is het kerstmarkt aan de Weelde-Statie. Deze kerstmarkt wordt georganiseerd door de plaatselijke K.W.B, Femma en ouderraad van school ‘t Spoor.  Er zijn ook enkele hobbyisten die deelnemen aan de kerstmarkt.  Het is ook meteen de officiële opening van de kerststal. Je kan er terecht van 12.00u tot 18.00u. 

Voor diegenen die niet tot op de kerstmarkt geraken… geen probleem!  De kerststal is alle dagen geopend.  Het drankhokje is geopend iedere zaterdag en zondag vanaf 12.00u.

kwb logoOp zondag 22 december as. houdt de K.W.B. er haar jaarlijkse smoutebollenbak.  Er worden ook appelbeignets gebakken.  Deze zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen.  Op kerstavond is het drankhokje geopend van 19.00u tot 21.00u en met Kerstmis van 10.00u tot 12.00u.  Op 26 december is het geopend vanaf 12.00u.  Deze dag wordt om 18.00u de trekking van de lotjes gedaan.

Op zondag 29 december is er de jaarlijkse wafelenbak op ambachtelijke wijze.  Ja ja, mensen, op de kachel weliswaar!  Ben je benieuwd hoe ze smaken?  Kom gerust eens proeven.  Bij het nuttigen van een consumptie kan je ze zelfs gratis proeven.  Geen reden dus om in je luie zetel te blijven zitten.  Tevens vindt hierbij de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd voor kinderen t.e.m. 12 jaar plaats.  De kinderen die wensen kunnen de tekening downloaden en afgeven aan de kerststal ten laatste op 2e Kerstdag.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen voorzien : 1-2-3 jarigen, 4-5-6 jarigen, 7-8-9 jarigen en 10-11-12 jarigen. pdftekening_kerstmarkt_Weelde_Statie.pdf

Op 31 december as. staat de K.W.B. klaar om de Silvesterzangers een lekkere warme chocomelk aan te bieden.  Op maandag 6 januari 2014 is de kerststal voor de laatste dag geopend.  De 3 Koningen kunnen die dag ook nog langs de kerststal passeren om een lekkere warme chocomelk te drinken.

Wat is er nieuw dit jaar?  De K.W.B. Weelde-Statie heeft 2 wandelingen uitgestippeld.  Zo kan je vanuit Weelde-Statie een wandeling maken naar de kerststal van Ravels of je kan er een maken naar de kerststal van Weelde.  Er wordt ook nog een wandeling voorzien van de kerststal van Ravels naar de kerststal van Weelde.

Er is dus genoeg te beleven.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren