60jarigen stampWie wordt er 60 jaar in 2014 en is in Weelde geboren of er als inwijkeling komen wonen in de loop der jaren?
2014 is het jaar waarin de mensen uit Weelde die in 1954 geboren zijn de respectabele leeftijd van 60 jaar bereiken. Vroeger was dit stokoud, tegenwoordig is dit voor velen de leeftijd om aan zichzelf te gaan denken. De meesten zijn al gestopt met werken en genieten van het leven.
Omdat 60 toch wel een mijlpaal is die de meesten niet zomaar willen laten voorbij gaan is  een kleine werkgroep van de  ’54-lichting bezig met de voorbereidingen van een memorabele dag.

  

9  jaar geleden
60jarigen1954-640
60jarigen1954-D640
De datum is al gekend :  30 augustus 2014, ook is al beslist dat het feest zal doorgaan in de Gemeentezaal van De Brouwerij in Weelde.  Het hoeft niet altijd in de winter te zijn en het leek ons leuk om het dit keer een beetje zonnig te houden met een BBQ.  De volgende details worden stilaan ingevuld door de werkgroep, maar niemand zou dit feestje mogen missen en daarom willen we graag iedereen uit Weelde  van deze fantastische lichting 1954 oproepen om hun gegevens door te geven aan iemand van het comitée.

Het beste en gemakkelijkste zou een werkend mail adres zijn maar indien u dat niet heeft zijn we ook al blij met uw adresgegevens. Dan kunnen we u tenminste op de hoogte houden van de ontwikkelingen, we hebben wel wat adressen van het 50 jarigen feest in 2004 maar in de laatste 10 jaar is er zoveel veranderd dat het misschien beter is dat we de communicatie voeren via e-Mail. Het zal in ieder geval sneller en goedkoper zijn dan brieven rondsturen.

Ook is er een Facebookpagina opgericht waar u alle informatie zal kunnen vinden en op de hoogte blijven van wie er al heeft gereageerd op onze oproep. Jammer genoeg moet u hiervoor wel zelf een Facebook profiel hebben om dit te volgen maar wellicht kan iemand van de kinderen hiervoor zorgen als u de evolutie wil volgen. Hierop zullen in de komende tijd ook regelmatig foto’s worden geplaatst die worden ingezonden maar u kan deze ook zelf met ons delen.

Verder willen we vragen om ook uw leeftijdsgenoten die in Weelde zijn geboren of er nu wonen al in te lichten over ons initiatief zodat we niemand vergeten, dat zou pas erg zijn.
Onze FB Pagina kan u vinden via deze link :  https://www.facebook.com/pages/60-jarigen-Weelde-1954/254120678075969
Hierop is nog niet veel te vinden maar dat zal gaandeweg de plek worden waar u alle informatie kan vinden.


Graag uw mailadres of een adres waarmee we u kunnen bereiken doorgeven aan :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren