compilatie ravels Ensor2

Een groep van 24 cursisten onder leiding van Marianne van Boxtel nemen op dit ogenblik deel aan een wedstrijd die in het teken staat van James Ensor.

In 2024 is het 75 jaar geleden dat de Belgische schilder James Ensor overleed. Als eerbetoon zit de Nationale Expo ook in een Ensor-jasje.

compilatie ravels Ensor3compliatie ravels Ensor1“Elke week schilderen we met 24 cursisten een aquarel. Afgelopen weken was Ensor onze inspiratiebron. Deze compilatie is het resultaat. Het was een genoegen om samen te werken! “ aldus Marianne van Boxtel

De ultieme beloning voor deze groep Kempense cursisten zou zijn dat ze hun werk mogen tentoonstellen in de Nationale Bibliotheek in Brussel.

Stem op het kunstwerk.

Hiervoor rekenen ze op jullie steun en dat kan je doen door op hun werk te stemmen.Je kan stemmen tot 19 mei in dit op volgende website:

STEM HIER

https://www.nationaleexpo.be/project/41807

 

Wat is de nationale Expo?

De Nationale Expo editie Ensor is een wedstrijd en tentoonstelling van museumPASSmusées en VRT in KBR. Samen gaan die op zoek naar beeldende amateurkunstenaars: van schilderkunst tot keramiek, van tekenkunst tot mixed media. Niet alleen volwassenen, maar ook creatieve kinderen en jongeren mogen meedoen.

Het thema van deze editie is James Ensor, in het kader van het Ensorjaar 2024. Zoek je inspiratie voor je creatie? Breng een bezoek aan de tentoonstelling ‘James Ensor. Inspired by Brussels’ in KBR en laat je bezielen door de kunstenaar van de maskers.

Is het jouw droom om je werk te zien in een magnifiek museum? Stuur het in via deze website voor 19 mei 2024 en verover een plek in KBR, pal in onze hoofdstad. De tentoonstelling van De Nationale Expo loopt van 28 juni tot en met 31 juli 2024.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren