kerstrunGKT5

Na de kerstparade van vorige week die naar Aarle in Poppel voerde waren de verwachtingen hoog gespannen voor de Kerstrun van de Groene Kring van Turnhout.

Deze startte aan de voetbalvelden van KFC Flandria en ging via de bekende zorgcentra, waaronder ook het WZV OLV van de Kempen in Ravels naar Zondereigen waar de karavaan werd ontbonden.

kerstrunGKT2

Spektakel trekt elke keer meer volk.

Ondertussen werden de centra van Oosthoven, Oud-Turnhout, Turnhout en Merksplas ook aangedaan waar overal een massa volk kwam opdagen voor het spektakel. We vragen ons werkelijk af wat voor een ambiance er zou zijn als er zo’n fijn pakje droge knetterende sneeuw ligt dat de lampjes nog meer tot zijn recht zou doen komen.

kerstrunGKT1Ravels Centrum © KWB Ravels-Centrum

Samenwerking Radio 2

De Groene Kring had dit jaar en samenwerking in het leven geroepen met Radio 2. Hierdoor krijgt het evenement nog meer weerklank in de regio en mensen komen van de omliggende gemeentes kijken naar de spectaculaire karavaan waar iedereen het over heeft. Jammer dat het weer voor de tweede opeenvolgende keer roet in het eten kwam strooien want het regende de hele dag wat het er niet gezelliger op maakte langs de kant van de weg.

Toch bleven de toeschouwers razend enthousiast en er werd getoeterd en gezwaaid dat het een lieve lust was. In Oud-Turnhout stond er ook al een jonge fan die met de eigen tractor zou willen meerijden, nog enkele jaartjes wachten en dan zien we ze wel bij de groep aansluiten.

kerstrunGKT4

Elke keer als er zo’n parade wordt georganiseerd lijkt het of er weer een massa lampjes zijn bijgekomen en ook nu hoorden we de chauffeurs alweer plannen maken om nieuwe aankopen te gaan doen in verband met volgend jaar. Ne goeien tip mannen, ga volgende maand ne keer kijken in de lampjeswinkels…. Dan zijn ze overal in den uitverkoop.

1rawepo cameraFotoreportage Verlichte Kerstrun Groene Kring T.  © RAWEPO

Roger Lemmens stond voor Rawepo weer op de juiste plaats om de foto’s in te blikken.

kerstrunGKT3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren