ndtb banner

Binnenkort gaat op de Nederlandse tv, meer bepaald bij SBS6 het nieuwe seizoen van “The Battle of the Tributes” van start.

En, hoe toevallig ….. er zit ook een deelnemer bij uit onze gemeente, eentje uit Poppel.

anja rossingh bioMeet Anja Rossingh, backing vocaliste bij The Neil Diamond Project.

Anja woont al 14 jaar in Poppel en voelt zich er thuis, weinigen in onze gemeente weten echter dat ze in Nederland met haar Neil Diamond tribute band binnenkort deelneemt aan de zangwedstrijd die vanaf 7 januari aan het tweede seizoen begint. Vorig jaar won de tribute band “Queen must go on” het eerste seizoen en het niveau was toen al van een verschrikkelijk hoge kwaliteit. Anja zal met haar band dus stevig aan de bak moeten.

Elke tributeband moet proberen om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij de originele versie van het nummer te komen. In Anja’s geval is dat dus Neil Diamond, je weet wel…. van “Sweet Caroline”. Neen, dat nummer is niet van de Belgische zanger Christoph. Neil Diamond heeft verder nog een groots repertoire waaruit ze kunnen putten om zover mogelijk te komen in de wedstrijd. De optredens worden ook dit seizoen weer beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk (drummer van de Golden Earring), Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. De presentatie is wederom in handen van Gerard Ekdom.

Bijzondere prijs .... Live in de ZIGGO Dome.

De vier finalisten winnen een bijzondere prijs: ze mogen allemaal optreden tijdens The Tribute – Live in Concert in de Ziggo Dome op zaterdagavond 22 april 2023. De grote vraag is: wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen? Wíe is de beste tributeband?

Volg Anja en haar band hier

Facebook: https://www.facebook.com/TheNeilDiamondProject/
Instagram: https://www.instagram.com/neildiamondproject/

anja rossingh1

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren