JLF stone1

De laatste 75 JLF letterstenen worden vandaag in de Pietenbossen gelegd.

Er zijn er nu zo’n dikke 800 met letters beschilderde stenen verstopt. Jullie krijgen nog tot zondagmiddag om je langste woord in te sturen naar de stenenleggers.

letterstenen JLF 2

JLF stone2jlf jokerSnel de laatste stenen schilderen.....

Vanmorgen zijn de schilders Jolanda en Ann nog druk bezig geweest om de laatste 75 letters klaar te krijgen vooraleer Marleen & Jolanda ze zijn gaan deponeren op de onmogelijkste plaatsen in het grote Pietenbos. Als je er al geweest bent zal je weten dat er zelfs 2 bossen zijn om de letters te verzamelen ( klik hier voor het plan, reglement en locatie Pietenbossen )

Meer info: https://www.rawepo.be/cultuur/varia/6542-zoektocht-naar-kerstletters-in-pietenbos-opnieuw-gestart-eerste-stenen-al-gevonden.html

JOKERS !!

Hier en daar kan je ook een jokersteen vinden. Die mag je op een willekeurige plaats in je woord leggen op een letter die je mist, je krijgt echter geen punten voor een jokerletter.

120 Kinderen zochten al naar letters.

120 kinderen waren al op zoek naar de letters om hun langste woorden te vormen, we vermoeden wel dat vele kinderen het puzzelen aan de ouders overlaten. Maar dan zijn die ook weer even rustig en kunnen de kinderen wat uitblazen voor ze weer het bos in gesleurd worden ?.

Vanmiddag kan je alweer op zoek gaan naar de laatste set JLF Stones van dit jaar, maar er een fijne middag van en als we elkaar niet meer horen of zien…

 

 

GELUKKIG NIEUWJAAR !!

jlfAjlfFjlfJjlfIjlfBjlfDjlfCjlfEjlfFjlfH

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren