jlfstone snoep

Morgen is de laatste dag van de zoektocht naar  niet minder dan 100 JLF Stones in het Weldse Pietenbos.

Toen initiatiefnemer Jolanda Jansens een tweetal maanden terug begon met het verstoppen van beschilderde stenen had ze nooit kunnen denken dat dit tijdverdrijf zou uitgroeien tot een ware rage in onze gemeente.

Zoektocht Pietjesstenen in Pietenbos tijdens Pietjestocht

Eerder deze week verscheen op de JLF Stone pagina van de Facebook groep het volgende bericht.

**Aan de inwoners van groot Ravels ... **
Omdat het coronatijd is en jullie volgende week met de kids weer even thuis zitten tijdens de vakantie, hadden we gedacht om eens iets leuks te doen voor de kids, en daarom willen we in de bossen van de Hoogeindse Bergen in Weelde een hoop Zwarte Pietjes of andere Sint gerelateerde afbeeldingen op steentjes gaan verstoppen die ze dan kunnen gaan zoeken. Is hier interesse voor, anders ga ik al de moeite niet doen, dus laat even hieronder iets weten oke... groetjes en een KEI toffe vakantie..
Je mag delen
JJ.

De reacties waren in het begin niet overweldigend maar wanneer de eerste stenen in het begin van de week werden weggelegd duurde het maar enkele uren of alle stenen waren al gevonden. De schilders moesten opnieuw aan het werk om nieuw materiaal klaar te hebben voor het vervolg van de week.

Snoepprijzen voor de zoekers.

Om het nog wat leuker te maken voor de kids, zullen morgen op de laatste dag snoepzakken worden uitgedeeld (gesponsord door RAWEPO) als beloning voor de vlijtige zoekertjes.

Vanaf 13:00h wordt de laatste batch stenen verstopt en kunnen de kinderen aan de slag. Alle kinderen tot maximaal 12 jaar kunnen meedoen aan de zoektocht en iedereen is welkom.....

De mensen van JLF Stone willen vooral iedereen op het hart drukken om de corona maatregelen in acht te nemen. Alles gebeurt wel in de buitenlucht maar de laatste dagen was het behoorlijk druk in het Pietenbos, daarom is het toch opletten geblazen. Vooral de ouders of ouderen kinderen die de kleinsten begeleiden moeten bij twijfel best een mondmasker dragen.

PLACE TO BE: PIETJESTOCHT in het Bos van de Hoogeindse Bergen in Weelde om 13:00h op vrijdagnnamiddag 6 november.

jlfstone snoep

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren