kerstevocatie overtenemen kerststal

Het is al vele jaren traditie in Weelde, het toneel van de amateurvereniging met de meest uiteenlopende schare aan acteurs die de kerstevocatie spelen. 

Aloïs Vinckx schrijft al vele jaren telkens een nieuw stuk, dikwijls angepast aan de actualiteit. Het blijft echter telkens een kerstverhaal, het einde is altijd weer heerlijk voorspelbaar.

Zonder regisseur Johan.

Dit jaar vrezen we echter dat de voorstelling op donderdagavond zonder de regisseur/souffleur zal moeten passeren, Johan Jansen, de grote bezieler achter de kerstwerking in Weelde Centrum is deze week met spoed op de operatietafel terecht gekomen en zal naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen aanwezig zijn, of toch zeker niet in een hoofdrol in de souffleurbox. We wensen Johan van hieruit veel beterschap.

Om alvast een klein tipje van de sluier te lichten geven we u een korte clip mee van een humoristische scène uit het stuk van dit jaar, want naast een morele boodschap is ook altijd wat humor te vinden in de kerstverhalen van Aoïs Vinkx. Klik op bovenstaande foto voor de clip of hier.... het is slechts een proefopname waarvan de audio nog niet helemaal juist zit. Dat komt later nog wel in orde.

Kerstevocatie KWB Weelde2019 Made with PosterMyWall

Kerststalwerking Weelde

Uitnodiging Kerstevocatie 2019

26 december 2019 om 19.00 uur

“OVER TE NEMEN,KERSTSTAL”

Tekst/scenario: Aloïs Vinckx Regie: Johan Jansen

Met in volgorde van optreden;

Birger Bastiaanssen, Warre Van Loon, Roos Verhoeven, Merel Ooms, Nienke Van Nooten, Merel Antonissen, Roger Van Loon, Lisbeth Ruts, Patricia Kerdijk, Michel Bijns, Jose Willemse, Jan Godschalk, Joke Van den Broek, Yannick Van Der Voort, Yvonne Verbeek, Guy Claessen, Willy Maes, Gust Moeskops, Freddy Van den Broek,Andre Jansen , Modest Mertens .

Figuranten: Gitte Peeters, Katleen Loots, Andre Jansen , Hannah Van Loon .

Stemmen: Vicky Adriaensen, Ria Van Loon, Raf De Moor, Joke Van den Broek.

Licht en geluid: Glen Verhoeven.
Diavoorstelling: Guido Cools.
Foto en Film: André Jansens, Patrick de Rijk
Decor: Jef Timmermans, Staf Van de Pol, Jan Dries, Louis Vosters.
Kostumering: Huis de Rijk, Koning Albertstraat, 28 Weelde.

Na de opvoering: Fakkeltocht naar de kerststal – gezellige kerstsfeer op het gemeenteplein met Glühwein, choco, pannenkoeken, hotdogs…

P.s. De deelname aan deze kerstviering is volledig gratis. Uw vrijwillige bijdrage getuigt van uw waardering voor onze kerststalwerking.

Hartelijk dank daarvoor.

Neem goed nota van datum en uur en bezorg dan deze uitnodiging aan familieleden, vrienden of buren. Ook zij zijn van harte welkom.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren