Vastleggen in volledig scherm 30092019 163417.bmp

De stem van de koers in Vlaanderen MICHEL WUYTS komt samen met liedjesmaker Geert Vandenbon naar het Cultureel Centrum van Baarle. Op vrijdag 25 oktober brengt hij zijn voorstelling Dag & Nacht Koers !, koers zoals je het nooit hoorde...

Koers heeft twee gezichten. Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij. Atleten op het toppunt van hun kunnen. Camera’s draaien, spanning stijgt. De sprint is bloedstollend. Winnaars en verliezers wentelen zich in lof en gejammer. Woordenvloed vol drama en heroïek. Als het circus halt houdt en de avond valt worden atleten mensen. Vlees en bloed. Karakters. Met ambities en dromen, met blessures en twijfels. De benen blijven stil en het brein gaat draaien.

In Dag & Nacht Koers! fietst Michel Wuyts door het hoofd van de grootste karakters… Wit en zwart. Laagje na laagje deelt hij hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen. Hij vertelt honderduit. Grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt.

Al 25 jaar lang is wielerman Michel Wuyts de stem van de koers bij SPORZA op de VRT Hij observeert en analyseert. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt koers tot zijn eigen verhaal. Spits en verrassend: “97% van wat ik vertel is waarheid. Aan de luisteraar om te ontdekken waar de 3% zit.“

Wuyts BHIn Dag & Nacht Koers! trekt hij op met Geert Vandenbon. Rustbrenger én gangmaker. Gewapend met een gitaar, versterken zijn liedjes Michels woorden. Michel en Geert maken gebruik van prachtige wielerfoto’s die verhalen en songs voeding geven.

Belangrijk : het is de bedoeling dat geïnteresseerden kaarten reserveren. Mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Na betaling mailen we de toegangskaart.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren