Food en Fun2019

Op zaterdag 18 mei vanaf 13.30 uur vindt de tweede editie plaats van “FOOD & FUN” in Weelde Depot.

Tijdens dit event komen zowel liefhebbers van gezelschapsspelen, Inline-skating, PumpTrack als Foodtrucks aan hun trekken.

PUMPTRACK

Nieuw dit jaar is het PumpTrack parcours! Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PUMPTRACK. De BMX-Devils staan klaar om jou hierbij te helpen!

INLINE-SKATING

Eigen INLINE-SKATES zijn welkom op het reuzeparcours in de loods van Weelde Depot, maar er kunnen ook gratis skates (en bescherming) geleend worden. Ervaren instructeurs van FitT helpen je graag op weg en geven je vele tips & tricks!

GEZELSCHAPSSPELEN

FORUM-Federatie laat je kennismaken met allerlei uitdagende en actieve GEZELSCHAPSSPELEN voor jong en oud. Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen zal ook met een beperkte verkoopstand aanwezig zijn en er wordt een inleverpunt voorzien waar je oude gebruikte en afgedankte spelletjes kan inleveren, deze mogen zelfs onvolledig zijn! De spellen worden terug speelklaar gemaakt en geschonken aan organisaties die werken met kansarme jongeren (GraSpAc).

PAARDENMOLEN

Ook aan de allerkleinsten werd dit jaar gedacht. Voor hen zal een paardenmolen opgesteld staan waarop gratis ritjes gemaakt kunnen worden. Ook zij kunnen hun hartje ophalen tijdens deze editie van Food en Fun!

FOODTRUCKS

Net zoals vorig jaar zullen de FOODTRUCKS opgesteld staan om je te verlekkeren met de meest heerlijke gerechtjes. Je kan er terecht voor hapjes uit verschillende werelddelen! Natuurlijk zal de drankstand niet ontbreken. Laat het smaken!

Lancering UiTPAS Kempen

Momenteel kan zowel jong als oud volop genieten van het vrijetijdsaanbod in Ravels zoals film- en theatervoorstellingen, wandel- en fietsactiviteiten, jeugdactiviteiten,… Om nog meer inwoners van Ravels te betrekken in dit vrijetijdsaanbod lanceren we tijdens de Food en Fun de UItpas!

Ravelse inwoners kunnen vanaf dan een UiTPAS kopen waarmee punten kunnen gespaard worden door deel te nemen aan UiTPASactiviteiten in Ravels, Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.

Deze kan je later omruilen in een korting, een geschenk of een ander voordeel. Bij aankoop van de pas (5 euro) , krijg je ook een leuk welkomstvoordeel. Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart (bijvoorbeeld omdat je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming). Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan één van de UiTPASactiviteiten. Vanaf 20 mei 2019 kan je de UiTPAS ook verkrijgen aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en in de bibliotheek. Interesse? Kom er alles over te weten tijdens Food & Fun (tot 17.00 uur).

Nieuwsgierig geworden? Kom de sfeer opsnuiven!
De toegang is gratis! Iedereen is welkom! 
Locatie: Weelde Depot, Geeneinde 54, 2381 Ravels

Food en Fun2019 full

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren