ladiesnight

Gisterenavond vond in De Wouwer in Ravels een Ladies Night plaats.
Zowat 400 dames tekenden present.

IMG 8826 001HELSE WEKEN VOOR ORGANISATIETEAM

 Na vele weken van voorbereiding heetten de initiatiefnemers vol trots alle vrouwen welkom in ons uitverkochte gemeenschapscentrum.

Het waren met name Nancy Claessen van Cadeauwinkel & Accessoires Josephin’s uit Ravels, Nancy Willems van dameskledingzaak Fashion Room Turnhout en Noor Van der Moeren die al ruim 25 jaar Lingerie Nore uitbaat in Weelde en intussen ook nacht-, bad- & vrijetijdskleding verkoopt, die de kar trokken.

 

IMG 8855 001MODESHOW & STANDHOUDERS

Zij verzorgden ook de modeshow die stipt om acht uur van start ging. Zowat 15 modellen tussen 20 en 55 jaar, en met diverse maten, paradeerden in zowel uitgaans- en vrijetijdskledij als in badmode en lingerie over de catwalk. Zij kregen terecht luid IMG 8828 002applaus van alle enthousiaste dames.

 

Achteraf konden de aanwezigen hun ogen nog de kost geven bij liefst 13 standhouders, die ook hun beste beentje hadden voor gezet. Daarbij heel wat eigen dorpse zaken zoals Délicieuse, Cindy’s taartendroom, De Nieuwe Burcht, Belle Innoa en anderen. Verder was er ook een stand van Upper At Home, werd er sfeervolle binnenhuisdecoratie gepresenteerd en kon met zich te goed doen aan allerlei oliën, zalfjes en zeepjes.

 

IMG 8847 001GENOTVOLLE AVOND

 Gezien de goedlachsheid van de “ladies” kon er oprecht gesproken worden van een geslaagde opzet. De cavaatjes en wijntjes vloeiden nog rijkelijk en met nog een leuk presentje kon iedereen tevreden huiswaarts keren.

Achteraf spraken we nog met Nancy Claessen die er een goed gevoel aan over hield. “Alles is vlot verlopen, maar misschien duurde de modeshow wat te lang. Da’s dan in ieder geval een werkpuntje dat we kunnen meenemen naar een volgende editie”.

 1rawepo cameraFOTOREEKS : LADIES NIGHT De Wouwer Ravels

IMG 8842 001

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren