droomdoos

Carine Daemen, zaakvoerster van De Droomdoos uit Weelde, won afgelopen weekend te titel van Ballon Decorateur van het Jaar 2018.

De wedstrijd vond plaats in het Duitse Kassel en werd georganiseerd  door Sempertex Europe.

8 jaar

Acht jaar geleden startte Carine uit de Molenstraat te Weelde met haar “Droomdoos”, een zaak in ballondecoratie.

pilaar droomdoosDe ballondecoraties “met een ietsje meer” waren overal in de omgeving te vinden en drie jaar geleden werd het haar hoofdberoep. 

Carine: “We gaan verder dan de standaard creaties, verwerken andere materialen, doen het net iets verfijnder en vrijwel altijd op maat van de klant en in een thema dat die aanreikt.”

Klanten zijn zowel particulieren – en dan gaat het vooral over huwelijksfeesten – als bedrijven. “We hebben recent het bedrijfsfeest van Miko gedaan, werken voor Janssen Pharmaceutica, geregeld voor Tennis Vlaanderen. In het Shoppingcenter Waasland hebben we deze zomer nog een creatie gemaakt die ondanks de hitte 4 weken is blijven staan.”

Toevallig in de ballonnen gerold.

Ze rolde als bij toeval in de ballon decoratiewereld. “De oppas van onze kinderen wou een cursus ballon plooien gaan volgen en ze kwamen nog iemand te kort. Eigenlijk zei me dat niet zoveel, maar ik ben toch maar mee gegaan. Nadien maakte ik wel eens iets voor thuis en mensen kwamen vragen waar ik dat had gehaald. Zo ben ik begonnen in bijberoep.”

Geregeld trekt de zaakvoerster naar ballonconventies voor bijscholingen en contacten met collega’s. Deze keer besloot ze om zich ook in te schrijven voor de wedstrijd en tot haar eigen verbazing riep de jury haar uit als winnares. De opdracht bestond erin om een pilaar in een winterthema te maken.

bron:http://www.madeinkempen.be

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren