goudenhandjes1

Afgelopen zaterdag werden in Aartselaar de "Gouden Handjes" uitgereikt, de toneelprijzen voor de provincie Antwerpen.

Het werd die dag voor de leden van de Plankeniers een rollercoaster van emoties. Uren voor de uitreiking van de “Gouden Handjes” hadden de leden in hechte groep afscheid genomen van één van hun  leden van het eerste uur die in meer dan 30 producties meespeelde, maar daarnaast ook een echte bezieler voor vele Plankeniers leden bleef tot op het einde…. Lut mocht het succes van haar vrienden vanop een andere plek meemaken. 

LOOP !

Afgelopen seizoen bracht de Ravelse Toneelvereniging “De Plankeniers” met LOOP! een pakkend oorlogsdrama in Weelde Depot. 

De voorstellingen werden niet alleen door meer dan 1000 toeschouwers bezocht, maar werd ook beoordeeld door de jury van de Gouden Handjes. 

De Gouden Handjes zijn toneelprijzen die jaarlijks worden uitgereikt om uitzonderlijke theaterprestaties te bekronen in onze provincie. 

sanderLOOP

Op de voorstelling van 1 juni kwam de jury langs voor een  live evaluatie van LOOP en enkele weken later vernam het gezelschap  dat ze in verschillende categorieën kans maakten voor een nominatie. Tijdens de uitreiking van vorige zaterdag werd duidelijk dat ze maar liefst 6 keer genomineerd waren in 5 verschillende categorieën: 

Nominatie voor mannelijke hoofdrol: Sander Turelinckx

Vrouwelijke bijrollen: Hilde Van Rooy en Tinne Rijkers

Regie: Raf Jansen

Scenografie: LOOP! 

Beste Productie: LOOP!

Uiteindelijk werden de mensen van de Ravelse Plankeniers voor de regie ook effectief bekroond met een Gouden Handje. Voor de hele groep als theatergezelschap een stevige opsteker en een mooie bekroning op hun productie van LOOP!

rafLOOP

Ondertussen staat alweer een nieuw stuk op stapel met “Love Begins @ 50”. Als je nog nooit een stuk hebt gezien van de Plankeniers is het misschien de gelegenheid om eens te komen kennis maken met een stukje cultuur door mensen van eigen bodem.

 

lut flip't Was een emotionele dag gisteren waar droefheid, fierheid, gelach en veel tranen elkaar voortdurend afwisselden in een hechte groep waar we er eentje héél hard gaan missen.
#odeaanlut

lovebeginsat50

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren