uitreiking prijzen midzomermarkt2018 1

Naar goede gewoonte werden gisterenavond, enkele weken na het Ravelse Midzomerfeest, de prijzen uitgereikt op het gemeentehuis in aanwezigheid van familie en vrienden.

Net als de voorbije jaren waren er prijzen voor het gokken van het gewicht, dit keer van de Ravelse groenten, maar ook voor de prachtige fietstochten die Leo Lauwers weer had uitgetekend.

uitreiking prijzen midzomermarkt2018 3

luyten prijsuitreiking midzomerfeest1Midzomerfeest

Burgemeester Luyten verwelkomde de genodigden en sprak kort even over het belang van het Midzomerfeest in een gemeente zoals Ravels, het zorgt voor verbinding en voor saamhorigheid die tegenwoordig steeds moeilijker te vinden is. Gelukkig wonen we in een sociale gemeente waar iedereen nog telt, dat wordt hoe langer hoe belangrijker in deze tijden. Als we echter de mensen in grote getale zien genieten van het eetfestijn weten we dat we nog ons nog steeds gelukkig mogen prijzen dat we in deze gemeente mogen wonen.

Groentegewicht raden.

Bij de gokkers die hun kansen waagden bij het wegen van de groenten bleken er enkele kandidaten redelijk dicht bij het juiste gewicht van 53.01 kgr. aan te zitten.

Uiteindelijk werden de volgende drie gelukkigen winnaar van de kratten met groenten, met veel liefde samengesteld door onze Ravelse boeren:

Flo Wendelen, Peelsestraat 18, 2380 Ravels (53 kg 200)
Jan Versweyveld, Tilburgseweg 86, 2382 Ravels (53 kg 221)
Placid Timmermans , Hegge 107, 2381 Ravels (53 kg 275)

uitreiking prijzen midzomermarkt2018 2

Winnaars Fietstochten

Ook voor de deelnemers aan de fietstochten waren prijzen weggelegd, ze werden in twee categorieën ingedeeld. De wielertoeristen begonnen al vroeg aan hun tocht terwijl de recreatieve fietsers rustig hun tocht konden afwerken langsheen onze Ravelse boerenvelden vooraleer ze hun benen onder tafel konden steken voor het eetfestijn in de grote tent op het gemeenteplein voor de sporthal. Ook voor hen was er een leuke attentie in de vorm van een mand met streekproducten.

Marc Lurinx – Sint Adrianusstraat, Ravels Eel
Jef van Gompel – Steenweg Weelde, Poppel
Danny Daems – Arendonkse Steenweg, Ravels Eel

Na de uitreiking van de prijzen was er nog ruim de tijd om wat na te praten tijdens de receptie die door de gemeente werd aangeboden.

uitreiking prijzen midzomermarkt2018 4

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren