Foodfun20180519 0033 

Gisterenmiddag leek het wel of er een internationale bijeenkomst voor jeugdverenigingen gaande was aan Depot Weelde.

Alle jeugdverenigingen uit groot Ravels verzamelden met honderden leden om de grote inline skate hal uit te testen die voor deze unieke gelegenheid was ingericht door de jeugddienst van de gemeente.

Foodfun20180519 0030

Foodfun20180519 0031

Food & Fun

Eigen INLINE-SKATES waren welkom op het reuzeparcours in de loods van Weelde Depot, maar er konden ook gratis skates (en bescherming) geleend worden. Ervaren instructeurs hielpen je dan graag op weg en leerden je de tips & tricks zodat je al direct goed uit de voeten kon om te gaan toeren in hal 1.

Naast de grote opkomst onder de jeugd was er toch ook een ruime belangstelling voor de Food & Fun standjes die waren opgesteld bij de ingang van de inline skate hal. Terwijl de kinderen probeerden zich staande te houden op de skates konden ouders zich verlekkeren aan de wereldspecialiteiten die werden aangeboden voor een zacht prijsje.

Als de durvers op de skates voldoende blauwe plekken hadden verzameld konden ze zich daarna gaan amuseren met de gezelschapsspelen die overal konden worden gespeeld met de vriendjes en vriendinnetjes. Forum Federatie was aanwezig om iedereen vernieuwd te laten kennismaken met de oude en nieuwe uitdagend en actieve spelletjes die we ok als kinderen al speelden als gezin.

De grote toeploop werd een beetje afgeremd door de koude wind die toch wel iets te prominent aanwezig bleef, maar over het algemeen was iedereen tevreden over het nieuwe initiatief. Er rezen al plannen om volgend jaar dubbel zoveel activiteiten te organiseren en de hoop dat ook het aantal foodtrucks volgende keer dubbel zo groot mag zijn werd hardop uitgesproken.

Foodfun20180519 0019

Foodfun20180519 0043 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren