Rondje RavelsFiets minnend Ravels maakt zich alvast op om aanstaande zondag massaal deel te nemen aan de uitgestippelde fietsroutes die u langs vier wereldvermaarde kippenbedrijven zullen voeren.
U kan kiezen uit twee verschillende tochten waarbij telkens twee bedrijven kunnen worden bezocht.
 
 
Beide routes vertrekken aan de feesttent voor het Molenslop in Weelde waar  de echte dauwtrappers ‘s morgens al om 07.30H terecht kunnen. U kan dan eerst nog wat drinken vooraleer u op pad gaat indien u dat wenst.
 

Twee verschillende routes.

 
 
Route 1 brengt u via Weelde naar Ravels voor een rit van +/- 25 km.
Op deze route kan een kort bezoekje brengen aan Klaasen in Ravels en Wilki in Weelde. Op elke stopplek is er een drankje voorzien en kan u eventueel ook een sanitaire stop inlassen.
Route 2 zal u vanaf Weelde naar Poppel brengen voor een ritje dat iets langer is, namelijk +/- 27 km.
Hier liggen de  Poppelse bedrijven VSI en Vepymo op het traject waar u een stop kan maken met een drankje en een sanitair bezoek indien nodig.
 

Special voor de wielertoeristen.

 
 
Voor de echte wielertoeristen is er een speciale tocht uitgepijld door WTC De Rappe Wielen van +/- 75 Km, deze zullen echter via Ravels en Weelde enkel de bedrijven van Route 1, Klaasen en Wilki op hun weg vinden.
 
 Er wordt wel gevraagd om bij alle routes de verkeersregels te volgen, er zijn namelijk ook geen seingevers voorzien op oversteekplaatsen onderweg.
 

Mooie prijzen te winnen.

 
zwaaiendefietserIndien u wil meedingen naar één van de vier mooie prijzen van € 200,- aan kadocheques ( 160 € aan cheques met de steun van de vier deelnemende bedrijven en een wereldwinkelpakket t.w.v € 40 ) dient u wel drie stempels voor te leggen op uw deelnamekaart die in de feesttent aan het Molenslop kan worden afgehaald bij vertrek. U zal dus drie van de vier bedrijven met een fietsbezoekje moeten vereren om één van de prijzen t.w.v. € 200,- te kunnen winnen.
Voor de wielertoeristen volstaat het om de deelnamekaart in te leveren na hun rit van 75 km. De stempelstand kan u vinden in de tent waar deze is geïntegreerd in de bonnenstand.
De namen van de winnaars worden in de loop van de namiddag getrokken aan de feesttent, de winnaars worden dan bekend gemaakt.
 
Zorg er voor dat uw fiets in orde is, mocht er echter toch iets misgaan, noteer dan even dit telefoonnummer: 0496 847011, Fons Smolders is hier bereikbaar voor fietsers met technische problemen.
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren