Japans koken is hip, trendy en ongelooflijk leuk.
Deze kooklessen staan dan ook bol van creativiteit. Het geheim van de Japanse keuken schuilt in de eenvoud, de harmonie, de lichtheid en de pure smaken van de gerechten.
De presentatie speelt echter ook een grote rol in de Japanse keuken. In deze cursus gaan we zelf aan de slag: we rollen zelf sushi, maken tempura van groenten en kneden ganmo's (tofu-kroketjes).
Ook heldere bouillonsoep (dashi) en pikkels zullen niet ontbreken.
Voor deze cursus is een basiskennis van koken wel nodig. Deze cursus wordt georganiseerd i.s.m. Ontmoetingscentrum 696.
De cursisten brengen zelf het volgende mee:
1. schrijfgerief,
2. afsluitbare potjes (om eventuele overschotjes mee naar huis te kunnen nemen),
3. kookschort,
4. vaatdoek,
5. keukenhanddoek,
6. scherp keukenmesje
7. snijplankje.
3 donderdagavonden van 19.30 tot 22.30uur
Data: 25/09, 02/10, 09/10/2014
Locatie: Keuken en tentoonstellingsruimte,
GC De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels
Prijs: € 100,00
Info : |