stationscene

Voor een beeldende locatiescène tijdens het fietsweekend op 13 en 14 september over het Bels Lijntje is men op zoek naar acteurs, muzikanten, zangers en veel figuranten!

Mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden. Met of zonder theaterervaring!

De voorstelling speelt zich af op zaterdag 13 en zondag 14 september van ongeveer 12.00 tot 16.30. Locatie: grensstation Baarle-Grens/Weelde Statie

Wat gaan we doen? We maken een levend tableau op de overblijfselen van het voormalige grensstation. Dit tableau verbeeldt een vol perron met wachtende vluchtelingen. Families die wachten op de trein die hen naar een nieuw leven zal brengen. Zij staan daar met hun koffers, dekens, huisraad enz. alsof ze op een soort ark van Noach wachten. Een beeld dat doet denken aan een sepiakleurige oude foto. Soms klinken er uit de mensenmenigte klanken van een muziekinstrument op, dan weer stijgt er een hoopvol gezang omhoog.

Uiteraard vragen we onze acteurs, muzikanten en figuranten niet om twee middagen lang onafgebroken op het perron te staan. We maken een tijdenroostertje, zodat we elkaar in ploegen kunnen afwisselen. Daarom zoeken we zo veel mogelijk enthousiaste deelnemers. Achter de scène richten we een plek in waar we tussentijds kunnen ontspannen.

Lijkt het je een inspirerende ervaring om mee te doen? Schroom niet en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; bij inschrijving ontvang je nadere informatie. Wil je meer weten over de voorstelling of over De Kwekerij, dan mag je ons gerust bellen +31652042052.
Op onze website www.dekwekerij.nl vind je voorbeelden en filmpjes van eerdere voorstellingen.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren