tomorrowland1 

De komende twee weekends verzamelen in het provinciaal domein De Schorre in Boom 400.000 festivalgangers voor de veertiende editie van Tomorrowland.

Maar festivalgangers die blijven overnachten hebben meer keuze gekregen dan alleen maar een tentje op de festivalcamping.De organisatie van het festival huurde ook een tiental B&B’s af. Onder hen ook B&B Nachteneel uit Ravels. Twee weekends lang is het vakantieadres in de Kempen niet toegankelijk voor gasten, maar een klein verlengstukje van het festival. 

Speciale Tomorrowland pendelbus.

Het is 13u wanneer de eerste gasten toekomen bij B&B Nachteneel. Het is een speciale shuttlebus die dit weekend constant pendelt tussen Boom en Ravels. Normaal worden de gasten ontvangen door gastvrouw Nancy, maar dit weekend krijgt ze versterking van Anastasia, een hostess van Tomorrowland die - gehuld in een paars elfenpakje - speciaal vanuit Boom is gekomen om de gasten in Ravels mee te ontvangen.

“De gasten voor dit weekend komen uit Zweden” zegt Nancy Berckvens, die sinds drie jaar B&B Nachteneel uitbaat in Ravels-Eel. Het zijn 6 jonge kerels die 3 dagen lang naar Boom zullen trekken om er te feesten en in de vroege uurtjes telkens naar Ravels-Eel zullen afzakken om er te ontspannen en te rusten. 

tomorrowland2

Kennismaken met unieke stukjes Vlaanderen

Heel deze belevenis kadert in wat Tomorrowland de ‘Global Journey’ noemt. Het is een unieke formule die slechts enkele gasten uit de hele wereld konden boeken, samen met hun festivaltickets. Een weekend lang worden de gasten ondergedompeld in de magische sfeer van het festival, maar krijgen ze daarnaast ook een kennismaking met unieke stukjes van Vlaanderen. “Eten en drinken is daarbij uiteraard heel belangrijk” zegt Nancy. “De organisatie van Tomorrowland vroeg ons om bijzondere maaltijden te serveren. Bij de ontvangst gaan we bijvoorbeeld barbecueën op de Green Egg met alleen maar streekproducten uit de directe omgeving van Ravels. Bij het ontbijt wordt zowat alles zelf gemaakt met ingrediënten uit de buurt. Dat is voor onze B&B altijd heel belangrijk, maar nu misschien nog meer.” 

Magische sfeer tot in Ravels

De organisatie van Tomorrowland houdt de touwtjes zelf ook goed in de hand in Ravels. “Het is bijzonder om te zien hoe de festivalorganisatoren tijdens zo’n druk weekend in Boom tot in de verste uithoek van de Kempen haar stempel kan drukken” zegt Nancy. Er is een draaiboek wat strikt gevolgd wordt. Zo wordt er frisdrank geleverd vanuit Boom, dezelfde als die op het festival wordt geserveerd. Tot en met de servetten op de tafel en de kurkentrekkers om de flesjes bier te openen, zijn in de magische stijl van Tomorrowland.  

Festivalkrant

Dat kosten noch moeite worden gespaard, blijkt uit heel veel kleine dingen. Zo wordt er iedere ochtend op het terrein in Boom een festivalkrant uitgegeven. Die krant wordt ook iedere dag om 5u ’s ochtends met een speciale koerier naar Ravels gebracht. Nancy zorgt ervoor dat het krantje bij het ontbijt ligt, zodat de gasten al in Ravels in de juiste festivalstemming worden gebracht.  

Amerikaanse festivalgangers

Na dit weekend is het nog niet voorbij voor Nancy en haar team. Volgende week verwelkomt B&B Nachteneel 8 jonge kerels uit Amerika. “Ook dan gaan we er weer alles aan doen om deze festivalgangers een unieke kennismaking met de Kempen te bieden!” 

www.nachteneel.be

tomorrowland3

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren