rocks2

Net over de Nederlandse grens, net langs het ronde punt aan de Roovertsche Leij  ligt het Klim & Avonturenbos van Rocks ‘n Rivers.

Managers Bart en Martijn dromen van, maar organiseren ook al jaren avontuurlijke vakanties en hebben grootse plannen om dit in de nabije toekomst nog meer vorm te geven door een fikse uitbreiding van hun bedrijfspand en de verhuis naar het Gorps Baantje in Goirle.

 

rocks bart martijn

Opgericht in 1994.

Rocks ’n Rivers bestaat al sinds 1994 als een organisatiebureau en is voorlopig nog gehuisvest in Tilburg.

Hun missie: een leven lang "buitenspelen" met behoud en respect van de natuurlijke omgeving.

Hun visie: buitensport- en spelactiviteiten zijn in de visie  van Rocks ’n Rivers een unieke manier om mensen en teams letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Door hun passie en enthousiasme geven ze mensen echt een avontuurlijke beleving. Ze vinden het daarbij hun persoonlijke verantwoordelijkheid om mensen niet alleen van de omgeving te laten genieten, maar om dat ook met respect voor de omgeving te doen. 

 

Natuurpoort

Wanneer enkele jaren geleden de aanzet werd gegeven voor het project van de Natuurpoort net over de grens met Poppel zagen Bart Oomen en Martijn van Gool  direct enkele opportuniteiten om in de nabij gelegen bossen enkele permanente projecten op te zetten. Projecten die ook aan onze Belgische kant van de grens avontuurlijke geesten zouden kunnen aanspreken.

Dinsdag werd de eerste spade in de grond gezet om te starten met het nieuwe, moderne bedrijfspand dat aan het Gorps Baantje moet gaan komen.

Na een warme ontvangst in de Roovertsche Leij, een korte verwelkoming met de een digitale inkijk op het eindproduct mochten Goirle’s wethouder Theo van der Heijden de eerste symbolische  eerste schop in de grond steken met Noud van Gool, één der grondleggers van Rocks ’n Rivers.

De schoppen werden op een ludieke manier aangebracht door de push bobslee ( één van de outdoor winter activiteiten) waarin enkele medewerkers met de schoppen kwamen aangeg(l/r)eden.

Binnen enkele maanden moet het pand klaar zijn voor gebruik en kunnen de medewerkers verkassen van een steriele industriële omgeving naar het ademend groen aan de Roovertse Leij.

rocks1

Voor meer info over Rocks ’n Rivers : 

Outdoor & Evenementen: https://www.rocks-n-rivers.nl/

Klim en Avonturenbos:  https://www.klimenavonturenbos.nl/

Activiteiten Rocks 'n Rivers

 

 

1rawepo camera   Fotoreportage eerste spade nieuwe kantoren © RAWEPO

Rawepo maakte ook een korte fotoreportage van de gebeurtenis.

rocks3

 

filmpje kijken     Filmreportage eerste spade Rocks ’n Rivers © RAWEPO

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren