P1030170

Het was weer kermis in Weelde afgelopen weekend en daarbij was de fanfare natuurlijk ook van de partij!

Zondag om 14u werd de kermis feestelijk geopend door de grote groep muzikanten van SNK Weelde die al spelend doorheen de Koning Albertstraat en over de kermis trokken. De toeschouwers genoten en de kermis kon hierbij officieel van start gaan!

Terwijl de kinderen enthousiast de kermis gingen verkennen, zakten hun ouders, grootouders en andere bezoekers graag af naar de zaal van St. Michiel en lieten zich de pannenkoeken, het gebak en de heerlijke ijscoupes goed smaken!

Om 16u brak dan het moment suprême aan: JSNK in concert!

Met het indrukwekkend openingswerk ‘Into the clouds’ zette het jeugdfanfareorkest o.l.v. hun enthousiaste dirigente Yvonne Peters meteen de toon voor een geweldig concert vol muzikaliteit, power en feest! Het publiek in de volle zaal werd in de watten gelegd met een aangename afwisseling van prachtige melodieën, bijzonder knappe solobijdragen en vrolijke, swingende muziekwerken. Zelfs een uitstapje naar het Ierland van de wereldberoemde dansshows, het zomerse zonnige Spanje en Tomorrowland ontbraken er niet aan!

P1030321
Heeft u JSNK in concert gemist? Gelukkig zorgden Nelke van Driel en Sofie De Bont voor deze foto’s.

1 snk camera  Fotoreportage JSNK Concert

Bovendien hoeft u niet eens zo lang meer te wachten voor een volgend evenement van Fanfare SNK Weelde! Op zondag 3 november om 15u presenteert SNK namelijk ‘Iedereen heeft talent!’. Geen gewoon concert, maar een interactieve familievoorstelling met een doel: Iedereen heeft talent! Ja, jij ook!

Familievoorstelling SNK 20241103 3


Hou deze datum dus zeker vrij, bestel snel je tickets via www.snkweelde.be en kom met de hele familie genieten van deze originele muzikale voorstelling voor klein en groot!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren