schakel2024 1

Nadat we zaterdagavond nog getrakteerd werden op hevige regenval, was de zon zondag gelukkig wél van de partij in Weelde.

Wat een prachtige dag voor de deelnemers van fietsevenement De Schakel en de bezoekers van de Molenfeesten!

Onder het motto ‘de ochtendstond heeft goud in de mond’ kwamen de eerste bezoekers ’s morgens al vroeg langs in de Feesttent om te genieten van een stevig ontbijt met spek en eieren. Geen betere basis voor een heerlijke dag vol Schakelplezier!

schakel2024 2

Vanaf 8u konden de fietsers zich inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel. Naast de 176 inschrijvingen die de ‘Molenhut’ mocht optekenen, kozen ook bijna 900 passanten voor de hut in Weelde om te genieten van een aangename pauze of om hun fietstocht in schoonheid af te sluiten. En dat is niet voor niets!

De fietsers weten de gezellige sfeer en de live muziek van de Molenfeesten immers altijd erg te appreciëren en zakken dan ook graag af naar Weelde tijdens hun Schakeltocht. En ook vele andere bezoekers wisten de weg naar de Feesttent goed te vinden om er te komen genieten van de gezelligheid, al het lekkers en natuurlijk de muziek!

schakel2024 3

Fanfare SNK Weelde zorgde zelf voor het openingsconcert van de dag. Onder een stralende zon genoot het publiek op het terras en in de Feesttent van een knap concert met een boeiend en afwisselend programma. De accordeonisten van Koninklijke Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse zorgden tijdens de middag voor de muzikale noot en de bijhorende sfeer. In de loop van de namiddag steeg niet alleen de temperatuur, maar ook de gezonde spanning in de Feesttent, want de JSNK’ers en JSNKids waren klaar voor hun eigen concert. Met veel enthousiasme en toewijding bracht het jeugdorkest een geweldig concert met amusante, meeslepende en indrukwekkende muziek, dat menig bezoeker verwonderd en verrast deed opkijken! Dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg vervolgde op het terras het muzikale programma en liet met veel bekende nummers en meezingers de zomerse, feestelijke sfeer de rest van de dag voortduren!

schakel2024 5

De Molenfeesten & De Schakel zorgden zo voor een meer dan geslaagde laatste zondag van augustus. En ook Rawepo was naar goede gewoonte van de partij en zorgde voor deze opnamen. De foto’s werden gemaakt door Nelke van Driel.

1 snk cameraFotoreportage JSNK Concert © SNK Weelde

schakel2024 4

Wilt u zo’n fantastisch concert van het jeugdfanfareorkest JSNK ook eens live beleven? Kom dan op zondag 22 september zeker naar de zaal van St. Michiel in Weelde, want op deze kermiszondag omstreeks 16u brengen zij opnieuw een geweldig concert vol variatie en toffe extraatjes. Kom dus zeker luisteren en ontdek zelf het enthousiasme en het muzikale kunnen van deze fantastische jonge bende! Graag tot dan!

1 filmcamera   Opname JSNK Concert Molenfeesten 2024 ©RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren