Op zaterdag 5 oktober 2024 verandert G.C. de Wouwer in Ravels in een ware zangtempel, waar de drie overgebleven zangkoren van groot Ravels samen de avond vullen met prachtige klanken ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Een uniek evenement waar elke noot, elk akkoord, bijdraagt aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

De drie zangkoren die dit bijzondere benefietconcert op poten zetten, zijn geen vreemden in onze regio. KoRaGe, het koor uit Weelde, Enjoy uit Ravels en Quinza uit Poppel hebben hun krachten gebundeld voor een goed doel dat ons allemaal nauw aan het hart ligt. Hoewel elk koor zijn eigen identiteit heeft, komen ze voor deze gelegenheid samen om een avond te creëren die alle verwachtingen overstijgt.

KoRaGe

KORAGE OPRICHTING

Quinza, onder leiding van de getalenteerde Lisbeth Ruts, zal het publiek meenemen op een muzikale reis, ondersteund door de warme klanken van de gitaar. Enjoy, onder de bezielende leiding van Christine den Ouden, zal opnieuw laten horen waarom ze zo geliefd zijn in onze gemeente, met Steven van Tricht op de toetsen om hun zang nog meer diepgang te geven. KoRaGe, het koor dat het initiatief nam voor het concert, onder de deskundige leiding van Kristine Mertens, zal eveneens de muzikale begeleiding van Steven inschakelen voor enkele nummers.

Enjoy

2023 11 25 café concert JUST ENJOY 107

Het concert belooft een wervelende mix van stijlen en genres, die iedereen in vervoering zal brengen. Als kers op de taart zullen de drie koren gezamenlijk enkele nummers brengen die ongetwijfeld voor kippenvel zullen zorgen. Presentatrice Katrien Dhondt, een vertrouwd gezicht in Ravels-Eel, zal de avond in goede banen leiden en ervoor zorgen dat het publiek van begin tot eind geboeid blijft.

Quinza

QUINZA

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er tussendoor ook nog een kleine tombola gehouden, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Voor de fijnproevers onder ons is er bovendien soep, taart en verwenkoffie beschikbaar. Elke hap en elke slok draagt bij aan de opbrengst voor Kom op tegen Kanker, een doel dat voor velen van ons pijnlijk herkenbaar is.

Dit is een avond die je niet mag missen! Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de leden van de koren of kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tot uiterlijk 30 september). De avond gaat van start om 19u en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Kom massaal naar G.C. de Wouwer en steun samen met ons de strijd tegen kanker. Jouw aanwezigheid maakt het verschil!

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren