zaal

Afgelopen weekend was het weer kermis in Weelde en daar kon de fanfare natuurlijk niet bij ontbreken!

Zondag om 14u trok de grote groep muzikanten van SNK Weelde onder een stralende zon doorheen de Koning Albertstraat om al spelend de kermis in te luiden.

Door het zonnige weer was er ook veel volk op de been om van deze mooie traditie te genieten. Van een aangename inzet van St. Michiel kermis gesproken!

Kermisuitstap zoals vroeger...

Na de kermisuitstap wisten de toeschouwers en voorbijgangers de weg naar de zaal van St. Michiel goed te vinden en ook het terras viel uiteraard erg in de smaak! En dat gold natuurlijk ook voor de lekkere pannenkoeken, heerlijke ijscoupes en het zelfgemaakte gebak!

bugels

Le moment suprème

yvonneOm 16u brak dan hét moment van de dag aan voor de jonge muzikanten van het jeugdfanfareorkest JSNK Weelde. De zaal van St. Michiel zat helemaal vol en vanaf de eerst noot verwenden JSNK het publiek met hun muzikaal talent en hun bijzonder knap samenspel!

Onder de deskundige en gedreven leiding van dirigente Yvonne Peters brachten ze een prachtig programma vol variatie, waarbij de wondermooi gespeelde melodische muziekwerken menig toeschouwer kippenvel bezorgden, en ook de verraste reacties bij zoveel power vanuit een jeugdorkest niet uitbleven! Zelfs de jongste muzikanten van de groep mochten al een solowerk naar voren brengen en deden dat bijzonder knap en met veel enthousiasme!

De sfeer zat er goed in en daar deed ‘The A-Ties’ nog een serieuze schep bovenop! Dit spetterend concert deed al dromen van begin november…

1rawepo cameraFOTOREPORTAGE JSNK KERMISCONCERT © RAWEPO

In de reportage zitten ook foto's van Nelke van Driel, Tinne en Suzan.

zaal2

ambuboogie

nelke

Night of the Z@Z@

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november brengt Fanfare SNK Weelde voor u immers opnieuw de Night of the Z@Z@!

Deze fantastische avonden met een unieke mix van live muziek, zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance wil je absoluut niet missen! Muziek uit de jaren ’60 over ’80 tot nu, populaire namen als Metallica, David Guetta, Muse en Camille en het hoge show- en entertainmentgehalte beloven er opnieuw één groot en onvergetelijk feest van te maken!

zazapromo

Kaartenverkoop

De kaartenverkoop is al volop lopende, dus zie dat je er op tijd bij bent! Richt je dus supersnel tot één van de muzikanten van SNK Weelde of surf naar www.nightofthezaza.be en verzeker je van jouw VVK-kaart!

SNK Weelde kijkt er naar uit samen met u een spetterende Night of the Z@Z@ editie 2023 mét geweldige afterpromz te beleven!

 

https://youtu.be/S_eq8DEGTMM

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren