Night of the ZZ collage

Over een kleine twee maanden is het zover:  en, dansen en genieten tijdens de Night of the Z@Z@ op vrijdag 3 en zaterdag 4 november in GC De Wouwer!

De meeste inwoners van Ravels, Weelde en Poppel en de meeste Rawepo-lezers is de Night of the Z@Z@ al bekend.

Zij genoten eerder al van het unieke totaalspektakel dat ze tijdens zo’n avond mogen zien, horen en ervaren!

Voor de mensen die de Night of the Z@Z@ nog niet kennen of nog niet eerder de gelegenheid hadden te genieten van dit bijzondere en onvergetelijke feest, geven we hier graag nog een korte beschrijving mee.

Night of the Z@Z@ is een fantastische muzikale avond bestaande uit een zeer breed scala aan genres en stijlen! Naast de live muziek, gebracht door SNK Weelde, bestaat de Night of the Z@Z@ uit een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Populaire namen als Metallica, David Guetta, Muse en Camille krijgen hier de plaats die ze verdienen!

Wie er één van de vorige edities bij was, weet al dat de Night of the Z@Z@ het publiek telkens weet te verbazen en verrassen met het bijzondere concept, de originele muziek die niemand onberoerd laat en het hoge show- en entertainmentgehalte! De indrukwekkende dansacts van de JayBees Dancers maken het spektakel compleet! En natuurlijk mag een geweldige afterpromz hier niet ontbreken!

En omdat woorden het geheel nooit helemaal kunnen vatten, kunt u de Night of the Z@Z@ ook ontdekken via deze korte promofilm: https://youtu.be/S_eq8DEGTMM, zodat u een nog beter beeld krijgt van de feestelijke avonden die u te wachten staan!

Kaarten voor de Night of the Z@Z@ op vrijdag 3 en zaterdag 4 november zijn verkrijgbaar via www.nightofthezaza.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de muzikanten van SNK Weelde! Wees er snel bij, zodat u deze schitterende avond vol feest en fun niet hoeft te missen!

Wij kijken er naar uit samen met u een spetterende Night of the Z@Z@ editie 2023 mét geweldige afterpromz te beleven!

Night of the ZZ affiche

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren