benefietconcert korage20231008

Noteer nu al in vetjes: op zondag 8 oktober 2023 geeft Korage een benefietconcert ten voordele van "Kom op tegen kanker" in het parochiecentrum St. Michiel, Koning Albertstraat, Weelde

Iedereen zal zijn steentje kunnen bijdragen. Terwijl je luistert naar de mooiste songs zal je immers kunnen genieten van een fris drankje of een heerlijke koffie (thee) met keizerlijk gebak.

Gratis toegang

De toegang is gratis maar misschien win je wel een fantastische prijs in de tombola "alles voor het goede doel". Heel uitzonderlijk voorziet dirigent Chris Riddy ook een moment van samenzang zodat ook jij je volle enthousiasme kwijt zult kunnen in een selectie van populaire liedjes.

Oproep voor vrijwilligers

Een oproep: een namiddag voor het goede doel vraagt heel wat praktische organisatie en... zangers moeten nu éénmaal zingen. Daarom durven wij beroep doen op vrijwilligers om diverse karweitjes ter harte te nemen. Dit kan als individu maar ook een vereniging kan het een of ander voor haar rekening nemen. Als je wil helpen geef dan een seintje aan het secretariaat van Korage (Karel Mertens 0474- 761624) of neem contact op met een van onze leden.

Kom op tegen Kanker

8 oktober 2023 wordt een dag van absolute samenhorigheid ten voordele van Kom op tegen Kanker en iedereen weet hoe belangrijk dat dit is. Nu al hartelijk dank voor uw zeer gewaardeerde steun en medewerking.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren