Onlangs bijgewerkt48

​Jasper en Hugo pakken weer uit met LIVE@VAN DUN. Op 11 februari staan de frivole DUNJA en TOM NELSON op het podium van Café Van Dun in Ravels-Eel. Dat wordt een muzikale topavond voor slechts € 12,00 !

Het olijke duo verstaat de kunst om muziek naar een hoger level te brengen. Zo wonnen ze wat jaren geleden de wedstrijd “Talent der Lage Landen”. Hun optredens worden steeds doorspekt met de nodige humor, maar bovenal zal Dunja haar fantastische stem de haren rechtop laten komen en weet Tom Nelson als geen andere de snaren van zijn gitaar te raken wat zeker de monden doet open vallen.

DUNJA Tom NelsonIn 2014 stond Dunja in de finale van The Voice Vlaanderen. Dunja is niet voor niks een zeer veel gevraagde “backing vocal” die het podium reeds deelde met artiesten als Patrick Riguelle & Jan Hautekiet, JB Safari, Bart Peeters, Paul Michiels, Barbara Dex en nog anderen.

Afgelopen winter liet ze CC’s vollopen met een groot symphonisch orkest in haar rug. Ook Het Rivierenhof zette ze op stelten. Deze zomer was ze nog op tour met Tourist Le MC en in het najaar mocht ze met Black Wave op het podium voor de release van hun nieuwe cd.

Dunja zal samen met Tom Nelson bij Van Dun een mix brengen van Popsongs, Jazz en Blues. Gebracht door een frivole engelenstem en een “fingerpicking” guitarplayer. Niet steeds wordt gekozen voor de meest populaire nummers, maar ze weten elk nummer perfect naar hun hand te zetten en iedereen in het publiek mee te krijgen. Verder zal de interactie met het publiek bij iedereen een brede lach op ieders gezicht toveren.

Bij Van Dun zijn ze dan ook superblij zulke artiesten op de bühne te mogen ontvangen. Het concert begint om 21u00, tickets zijn reeds in de voorverkoop.

Beluister alvast hun talent :

Dunja : Rise up ​https://youtu.be/oOMkT_fuLMU

Dunja : Fragile https://youtu.be/WHUt-draFPw

Dunja & Tom Nelson : Before U Accuse Me https://youtu.be/FmlHLjSTlBU

 

Info

- Deuren: 19.00 uur

- Optreden: 21.00 uur

- Kaarten in voorverkoop -> Café Van Dun (Vooreel 49, 2380 Ravels)

Een live optreden bij "Van Dun"

- Overwegend zittend / geen genummerde plaatsen

- Aantal plaatsen beperkt

- Discretie vereist gedurende het optreden

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren