jsnk weld kermis2022 1

Hoewel de regen de afgelopen dagen duidelijk de overhand had, werd kermiszondag 25 september een dag vol zon, muziek en feest!

Om 14u trok de fanfare onder een stralende zon doorheen de Koning Albertstraat om de kermis officieel te openen.

Heel wat mensen in de straat kwamen naar buiten om de fanfare te zien en te horen en ook toevallige passanten maakten tijd om even te blijven staan en te genieten van het gebeuren, wat ook voor de grote groep muzikanten natuurlijk erg fijn was! De toeschouwers en voorbijgangers wisten ook nadien de weg naar de zaal van St. Michiel te vinden. De pannenkoeken, ijscoupes en het gebak smaakten en tegen 16u liep de zaal helemaal vol!

Met een indrukwekkende flashmob kondigde JSNK hun concert aan en zette zo meteen de toon! Van een feestelijke opening gesproken! Het jeugdfanfareorkest onder leiding van Yvonne Peters trakteerde het publiek vervolgens op een prachtig melodisch solowerk gebracht door Branko Pinet op bugel, om daarna de zon ook binnen te laten schijnen en alle aanwezigen te laten genieten van hun ‘Joy of Music’!

jsnk weld kermis2022 2

Een muzikale trip langs alle hoeken van de wereld volgde met opzwepende Joodse bruiloftsmuziek, een Afrikaans ritmisch muziekwerk om de beentjes bij los te gooien en een echt zeemanslied met kapitein Michiel van Dijck aan het roer. De sfeer in de zaal zat er al goed in en ging nog in crescendo toen JSNK ook bekende populaire songs uit haar hoed toverde. ‘Radar Love’ van Golden Earring kon vanaf de eerste noten op veel appreciatie rekenen en met ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Leef’ was het feest compleet!

Heeft u dit jeugdconcert gemist? Of wilt u gewoon nog wat nagenieten van deze fijne kermismiddag? Hier kan u terecht voor de foto’s en filmpjes!

Hou daarnaast ook zeker zondag 6 november vrij voor een volledig nieuw evenement van SNK! ‘Help, de taart staat in brand!’ is een verrassende voorstelling voor jong en oud met muziek, beeld en verhaal die zal doorgaan in G.C. De Wouwer. SNK heet u allen alvast van harte welkom!

1 snk camera  Fotoreportage JSNK & SNK op Weld Kermis 2022

jsnk weld kermis2022 3

1 snk cameraVideoclips optreden JSNK Weld Kermis 2022

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren